Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:45
missa09
Abone

Ettiğim duayı nasıl iptal ederim

Ettiğim duayı nasıl iptal ederim

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben daha önce ettiğim duayı iptal edip onu değiştirerek yeniden etmek istiyorum ne yapmalıyım? Ayrıca eğer iptal etmek istediğim dua kesin kabul zamanına denk gelmişse onu iptal etmem için ne yapmam gerekir? Çok eskiden ettiğim duaları da iptal edebilir miyim? Gerçekten önemli bir konu, teşekkürler.

Okudunuz mu?  Salatı tefriciye kaç günde okunmalı

Cevap: Ettiğim duayı nasıl iptal ederim

mum
Dua nasıl iptal edilir?

Dua ettiğiniz gibi, Allah’a dua ederek, ondan vaz geçtiğinizi söyler yine dua edersiniz iptal olmuş olur.


duayı iptal etmek

Bu kategoride yer alan İnsan aniden istemeden yaptığı yemin veya hareketlerden sorumlu mudur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ettiğim duayı nasıl iptal ederim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.