Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:47
Sohbet
Yönetici

Beden temizliği konusunda nelere dikkat etmeliyiz?

Beden temizliği konusunda nelere dikkat etmeliyiz?

melle
Vücudumuzun temizliği konusunda hangi şeylere dikkat etmeliyiz?

Her sabah ellerimizi ve yüzümüzü yıklamı, Sabah ve akşam dişlerimizi fırçalamalı, Akşam yatmadan önce ayaklarımızı yıkamalı, En az haftada bir yıkanmalı ve temzi elbiseler giymeliyiz.

Okudunuz mu?  Bilimsel Ve İlginç Konular

Cevap: Beden temizliği konusunda nelere dikkat etmeliyiz?

AYSEN
beden temizliğine dikkat etmek dinimizin de emrettiği şeylerdendir temizlik imandan gelir sözüde bu konu için söylenmiş güzel sözlerdendir

Bu kategoride yer alan Kürtçe günlük kullanılabilecek kısa dualar ve anlamları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beden temizliği konusunda nelere dikkat etmeliyiz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.