Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:58
missa02
Abone

Kaş Ortası Almak (Erkek)

Kaş Ortası Almak (Erkek)

Furkan_199
İyi günler. Ben 18 yaşında bir lise öğrencisiyim. Aklıma bir soru takıldı ve bunu bayağı araştırmama rağmen tam sonuca varamadım. Normalde kaşlarım birleşik filan değil, ama ergenliğimin ilk dönemlerinde kaşımın ortasında tek tük, çok az kıl çıktı ve ben bunları kopardım, şimdi de çıkınca koparıyorum. Ama kaşıma şekil vermeye filan çalışmıyorum bunu yapmak yanlış mıdır? Koparmayı bırakmalı mıyım? Birde sakallarımın üstünde yanak bölgemde yine tek tük kıllar çıkıyor bunları da koparıyorum bir sakınca var mıdır? Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Dua ederken dil ile söylemek gerekir mi

Kaşların Ortasını Kesmek Caiz Midir?

bana bak
Erkek kaş ortasını almaz günahtır caiz değildir
Kas ortası çok aşırı çirkin gösteriyorsa o zaman sakinca olmaz
Allah Teâlâ’nın yarattığı şeklin bozulması caiz değildir. O şekle müdahale etmek bir hatadır. Yapılan bir hatadan sonra giderilmesi gereken yeni bir sorun çıktı ise o sorun giderilebilir. Ancak bunun sorun olması, normal ölçülerin dışında bir durum meydana gelmesi anlamında anlaşılmalıdır.


kaş ortası alma erkek

Bu kategoride yer alan İdrardan sonra gelen akıntı hakında sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaş Ortası Almak (Erkek) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.