Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:24
Namazlar
Yönetici

Birikmiş kaza namazları nasıl kılınır ?

Birikmiş kaza namazları nasıl kılınır ?

mum
Kaza namazları birikmiş olan kişiler, hepsini bir not defterine yazmalı ve her gün kaza namazı kılarak onları kaydetmelidir.
Bir kaç sene kaza namazı olan bir abiye tavsiyem oldu yerine getirdi ve kaza namazları bitti.
Her kıldığınız farz yanında bir farzı da kaza kılın, bu şekilde her sene bir yıllık kza kılmış olursunuz.
en az şekli bu olsun. yoksa bir günde, iki günlük üç günlük kaza namazı kılabilen kılsın ve bir an önce borcunu ödeyip bitirsin.

Okudunuz mu?  Cemaat, imama uymak için nasıl niyet etmelidir?

Cevap: Birikmiş kaza namazları nasıl kılınır ?

İZGEN
birikmiş kaza namazları olan biran önce kılmalıdır zira zaman çabuk geçiyor ve ölüm ansızın gelebilir bu namazları vakit namazlarının peşine yatsı namazının sonuna ve gece boyu isterse sabaha kadar kılabilir


bir günlük kaza namazı kaç rekat, kazanamazlarınasılkılınır

Bu kategoride yer alan Namazda rabbena atina duasından sonra birahmetike ya erhamerrahimin denir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birikmiş kaza namazları nasıl kılınır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.