Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması

Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm bayadır aynı rüyaları görüyorum her seferini rüya içinde başka rüya görüyorum ve rüyamda cinler bana musallat oluyor bugünde aynı şekilde oldu rüyamda cinler bana musallat olunca vücudum kaskatı kesiliyor ve vücüdüm benden bağımsız geriliyor rüyamda benim bunu anlattığım kişiye de insan kılığında gelip musallat oluyor acaba bu ne demek yorumlayabilir misiniz ?

Okudunuz mu?  Rüyada iş görüşmesi yaptığın kişileri görmek

Cevap: Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması

Kayıtsız Üye
Yatsı namazını kılmadan yatmayın. Abdestli yatmaya çalışın. Saat 19.00-20.00’den sonra bir şey yeyip içmemeye gayret edin. Uyumadan önce Ayetel Kürsi okuyun. İhlas-Felak-Nas okuyup elinizle bedeninizi meshedin. Kötü rüya gördüğünüz zaman sol tarafınızıa 3 kere hafif tükürün (üfürerek). 3 defa hafif tükürdükten sonra 3 defa Euzü çekin ve Allahü Teala’ya sığının. Devamında ”Allahümme inni euzü bike min amelişşeytan ve seyyiatil ahlam” duasını da okuyabilirsiniz kötü rüyadan sonra.

Okudunuz mu?  Rüyada İşkembe görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması

Kayıtsız Üye
Sürekli aynı rüyaları görüyorum. Ya durup dururken delirecek kadar korku ve panik yaşayıp sinir krizi geçirdiğimi görüyorum.. Ya suya ya da yerin dibine battığımı ve boğulmak üzere olduğumu görüyorum.. Ya da yüksek bır yerden atladığımı, düştüğûmü ya da düşmek üzere olduğumu görüyorum. Bazen de içime cin girdiğini ve bana hükmetmeye çalıştığını görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İşaret Parmağı görmek ne demektir?

Yorum: Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması

Kayıtsız Üye
Rüyamda cinlerin bana musallat olduklarını gördüm karanlık odalarda kadın bana uzaktan bakıyordu yerlerde kanlı kemikler görüyordum kurtulmak istiyordum. ama hep benimle uğraşıyorlardı.
Bu rüyayı bana yorumlayabilirmisiniz.


arifselim
Maalesef sana bunu yorumlayamayız çünkü bu rüya kabus ve şeytani rüyalardandır. Aslında böyle rüyalar gördüğünde hiç kimseye anlatmamalısın. Seni çok etkilese bile yorumu da ve zararı da yoktur. Allah’ın izniyle.

Okudunuz mu?  Rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda elimde kahve fincanı ile müstakil bir eve hdiyorum çift kişilik yatagın uzerinde orta uaslarda esmer sakallı bir adam ben ve bı arkadaşı var arkadaşının yuzunu görmedim eli de kahve fincanı bar sakallı adam fincana bakarak sana yaslı ni cin mısallat olmus seni geceleri uyutmuyor korkutuyor dedi mutsuz ediyor seni dedi yanındaki arkadaşı nerden biliyon an bunları dye sordu bu adamda ben onları goruyorum dedi gözlerini tutarak o lar bana gözbebeklerim kadar yakın dedi sonra kapısı caldı polis sireni flan eyvah basldık diye korktum uyandım sizce nedir aklıödan hiç. Çıkmıyor yorumlarmısınz eğer musallat oldularsa caresine baktırayım lütfen yardımcı olun

Okudunuz mu?  Rüyada İpek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Sana musallat olmaları ile ilgili hiç bir alakası yoktur. Zaten böyle şeyleri önemsemek ve konuşmak dahi boş işlerle meşgul olmaktır. Bu gördüğün rüyan ise kabus bir rüyadır ve bir yorumu yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ilişkiye girmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada içindeki rüyalarda cinlerin musallat olması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.