Anasayfa
9 Ocak 2022, 8:31
missa04
Abone

Kocam çok ilgisiz ne yapabilirim

Kocam çok ilgisiz ne yapabilirim

Kayıtsız Üye
Eşim bana karşı çok soğuk benimle konuşmuyor bile varlık içinde yokluk yaşatıyor


Cevap: Kocam çok ilgisiz ne yapabilirim

Şema
Karı Koca arasında bazen bu durumlar yaşanabilir sabredin ve nedenini araştırın ve gidermeye çalışın
Çok dua edin çok namaz kılarak Allahtan yardım dileyin

Okudunuz mu?  Cuma hutbesi ne zaman okunur?

Cevap: Kocam çok ilgisiz ne yapabilirim

haci
yaşınız kaç bilmiyorum ama,eğer genç iseniz size tavsiyem onun hoşlanmadığı şeyleri zaten onun yüz ifadesinden anlarsınız yapmayın ki size olan muhabbeti eksilmesin onun takdir edeçegi şeyler yapın bakın nasıl size karşı değişeçek inşaAllah.

Okudunuz mu?  Mücahir nedir?

Yorum: Kocam çok ilgisiz ne yapabilirim

Kayıtsız Üye
Biz 11 aydir evliyiz.kocam sekiz ay ilgiliydi,taki eski esini goresiye, simdi iki arkadaş gibiyiz eski esini seviyorsa benim hayatimla neden oynadi,(bunu kendisine sordugumda) seni seviyorum saniyodum ,onu gorunce seni sevmedigimi anladim diyor. Cok caresizim (bunlari bana zerhosken soyluyo) ayilînca inkar ediyor cunku ailesinden cekindigi için. Napacagimi bilmiyorum

Okudunuz mu?  Peygmber Hüküm Koyar Mı?

Mutsuzum
Kocam sabahlara kadar bilgisayar basinda benimle ilgilenmez…maddi ihtiyaclarimi karsilamaz. Iltifat etmez. Sarilmaz…guzel bir bayanim..bunlari soyledim konustum ama Nafile…tek derdi anasina gitmek…gitmeyince surat yapiyor…heryolu denedim ilgisiz…akilkiyim gidelim becerikliyim ama…bana ilgi gosteren birisi var kahve icmek istiyor ilgisini fark ediyorum ama ilgisi hosuma gidiyor çok bosluktayim mutsuzum cok.korkuyorum biliyorum uygun degil..o kahveyi icmicem diyorum. Kocama bakiyorum elini tutuyorum sariliyorum ilgi yok. Hadi yat uyu gelicem diyor ve sabah 9 olmus yatiyor….soguyorum artik.bosanmak caizmi? Bu durumda.

Okudunuz mu?  Rabbim işimi kolaylaştır güçleştirme duası hangi peygambere aittir ve hangi sure ve hangi ayette

fth123
Erkeğin kalbine giden yol uçkurundan geçer. Onu helal dairede memnun edin ve gidişatı tekrar gözlemleyin.


susmuyorum
kocamla evlenirken tek bir masraf borç yaptırmadım…çocuk istemedi sperm bankası mıyım dedi bu laf beni kendisinden soğuttu…benim ailemi hep yok saydı fakat ben onun ailesine hep gittim ama yediğim yemeği laf ettiler…eşim rızkımı ihtiyaçlarımı karşılamadı mesela af edersiniz ped alacam kaç tane kullanıyorsun bir tane yeter gibi hesap soruyordu…ama annesini gizlice jinekoloğa veya ihtiyaçlarını çok önemsiyordu halbuki babası var ama babasının annesine karşı kocalığını beğenmiyor ve " senin yerini doldurmaya çakışıyorum" derdi babasına…yani annesiyle ilişkisi çok garip…beni ise bakıcı hizmetçi gibi görüyor… 8 senelik evliyim yatmaz sabaha kadar bilgisayardadır…ben çirkin değilim temizim eğitimliyim…şimdi 3 yasında kızım var bize bakmıyor hatırımı sormuyor maddi manevi umurunda değiliz…ne yapayım? teşekkür ederim

Bu kategoride yer alan Şafi mezhebine göre cemaat en az kaç kişiden oluşur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam çok ilgisiz ne yapabilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.