Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Fake hesap açmak kul hakkımıdır

Fake hesap açmak kul hakkımıdır

semih
selamun aleyküm hocam sosyal medayada fake hesap açıp insanları işletmek kul hakkımdır

fake hesap sahte hesap demektir hocam işletmek ise diyelimki profilimize kız fotosu koyduk o kişiye mesaj attık o bizi kız biliyo ama öle değil sonra seni seviyorum falan diyoruz oda inanıyor tabi bazıları yani bir nevi kandırmış oluyoruz bu kul hakkımıdır hocam

Okudunuz mu?  Sporda müzik dinlemek ile bir soru

Cevap: Fake hesap açmak kul hakkımıdır

nasih
Bu yapılanın adı sahtekarlık ve kul hakkının alasıdır. Müslüman iki yüzlü olamaz


Yorum: Fake hesap açmak kul hakkımıdır

Kayıtsız Üye
Dini sorularımı özel sorularımı sormak için fake hesaptan farklı isim soyisimde soruyorum.Kişisel bilgilerim görünmesin diye günahı varmı?

Okudunuz mu?  Hafızların kullandığı mushaf-kuran hangisi?

Yorum: Fake hesap açmak kul hakkımıdır

muvaffak
Bu durumda farklı isim ve hesapla soru sormanın bir günahı ve ayıbı yoktur. Siteye göz attığınızda misafir olarak da soruların sorulabileceğini ve cevaplar alabileceğinizi gözardı etmeyin.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fake hesap açmak kul hakkımıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.