Anasayfa
17 Mart 2023, 19:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Arkadaşın rüyasında seni görmesi

Arkadaşın rüyasında seni görmesi

Tovbekar2016
Lisede beraber staj yaptığım ve 10 yıldan fazladır görmediğim bir arkadaşım rüyasında beni hasta gibi görmüş. Rüyasında ben ve o bir de staj yaparken sevmediğimiz bir çalışan bir yerdeymişiz. Kurs gibi bir şeye gidiyormuşuz.

ben rüyasında hasta gibi imişim, zayıf falan(bu aralar o yaşlarımda zayıftım şimdiye göre) ve arkadaşım bana şu çantamı taşır mısın diyormuş. Bende çantayı alıyormuşum.

Sonra bu staj döneminde amirimiz olan sevmediğimiz bayan eleman bize emir veriyormuş. Sonra benim arkadaş bununla tartışıyormuş ve bende arada kalıyor muşum.

Ya geçenlerde kan tahlili yaptırdım ciddi bir hastalıktan şüpheleniyordum. Ama doktor %99,88 kanında virüs yok deyince rahatladım. Bununla ilgili bir şey olabilir mi bu lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

Alim birisine sordum sahih rüya değildir dedi. Ama işte geçen günlerde daha yeni test olunca insan ister istemez bir korkuyor.


Cevap: Bir arkadaşım rüyasında beni görmüş

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada birisini hasta olarak görmek tam aksi şekilde tabir edilir. Hasta ise şifa bulmaya kendine gelmeye ve dertlerden uzaklaşamaya yorumlanır. Bazen bu rüya terfi almaya ve dünyevi işlerinin yoluna girmesine işaret eder.


Arkadasin ruyasina girmek bir anlam tasir mi?

kermit
Bir arkadaşim ruyasinda beni su sekilde gormus: ormanlik alan gibi bir yerdeymisiz bana seslenmis ben namaz kilicam demisim.yanimdada yaslica elinde degnek olan bir adam varmis namaz kilmaya baslatinca arkadaşim benim abdest almadigimi farketmis ve bana abdest almadin demis.ven hiç cevap vermemisim yanimdaki dede arkadaşima kizmis ve elindeki sopayi yere vurarak sen sus karisma onun abdeste ihtiyaci yok onun yureginin temizligi bize yetiyor demis arkadaşim rüyadan çok etkilenmis bu ne manaya gelir yani beni mi yoksa arkadaşimi mi ilgilendiriyor?

Okudunuz mu?  Rüyada gelin arabası görmek

Yorum: Arkadaşın rüyasında seni görmesi

Tohat
Hem rüyayı gören kişi için geçerli hem de rüyada görülen kişi için. Rüyada gördüğünüz kişinin dünya ve ahiret hayatında hayırlı ve güzel günler göreceği şeklindedir. Rüyayı gören kişi ise bu kişiden göreceği faydalardır. Allah en doğrusunu bilendir elbette.


kızlarbakınbi
üniversite 1.sınıftayım bir sürü olay yaşadım soyut veya somut sadece 1 arkadaşımla her şeyi tam olarak paylaştım.Aynı arkadaşım bugün sabah beni rüyasında gördüğünü okulda büyük bir kutlama olduğunu ve koca balon içinde bir sürü balonlar olduğunu görmüş ben de o sırada aramızda hafif münakaşalar olan hoşlandığım kişiyi görmek istediğimi söylemişim tehlikeli ve yüksek bir yere tırmanmışız arkadaşım beni tutuyormuş bana gitme yapma balon patlarsa okuldan atılırız demesine rağmen tırmanmışız ve ben rengi beyaz olan bir balonu patlatıp ayağımla itmişim aşağı indiğimizde hocamız bize tutanak tutuyormuş..lütfen bunun yorumuna çok ihtiyacım var şu an bu hoşlandığım kişiyle ilgili bir uyarı mıdır?

Okudunuz mu?  Ölen kişiyi rüyada görmek

üniversite 1.sınıftayım bütün hislerimi duygularımı tam olarak paylaştığım bir arkadaşım var.Aynı arkadaşım rüyasında bizi görüyor okulda büyük bir kutlama olduğunu büyük bir balonun içinde bir sürü küçük balonlar olduğunu görmüş.Ben de aramızda hafif münakaşalar olan hoşlandığım beyi görmek istediğimi söylemişim arkadaşım bana gitme yapmayalım demesine rağmen biz çok tehlikeli olan bir yüksekliğe tırmanmaya başlamışız o sırada arkadaşım bana balon patlarsa okuldan atılırız diyerek beni tutuyormuş.Rengi beyaz olan bir balon patlamış ve ben ayağımla itmişim aşağı inmişiz ve hocamız bize tutanak tutmuş.şu an bu rüyanın tabirine çok ihtiyacım var yardımcı olursanız mutlu olurum.Bu bir uyarı rüyası olabilir mi?

Okudunuz mu?  Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

Tohat
Rüyanın tabiri rüyada görülen değil rüya sahibi ile ilgilidir. Buna göre rüya sahibinin meslek veya mekan değişimi gibi bir nedenden ötürü yeni ve farklı sosyal çevreye sahip olacağına ve bu sayede farklı mesleklerden olan kimseler ile tanışarak onlardan edineceği fayda ile bir çok avantaja sahip olabileceğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  İstiharede evliya görmek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm, bir arkadaşım rüyasında beni görmüş. Bana abimler geleceklermiş, ondan patates salatası yapmasını rica etmşim.
Unutmuş yapmaya, o kadar üzülmüş ki , ben soruşum: abla ama söz vermiştin, misafir gelmesine 2 saat zaman var yetiştririm diye hemen patatesleri cıkarmıs, başlamış hazırlığa. Ne ananlam olabilir. yorumlarmisiniz?


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibi alakadar eden bir yoruma sahiptir. Rüyayı gören kimse saygı, gören, sevilen, hürmet sahibi bir kimsedir. Çevresi tarafından takdir görecek davranışlarda bulunacağına ve evine, cebine bereket dolacak bir döneme girip maddi yönden sıkıntı görmeyecek anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

Kayıtsız Üye
Sınıf arkadaşım rüyasında benim kına gecemin yapıldığını görmüş herkes ellerinde mumlarla dönerken bende ortalarında duruyormuşum yaz tatilinde olduğumuz için uzun süre görüşmedik ayrıca nişan sevgililik durumum falanda yok bu rüyanın tabiri nedir acaba arkadaşımın benim kına gecemi görmesi benim için bir anlam ifade etmeli mi hayra mı yorulmalı


Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibi ile alakalı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hem kendine bakma konusundaki hassasiyetinin olduğuna hem de evine özenli olduğuna işaret etmektedir. Süsüne, güzelliğine, bakımına değer veren bir kimse anlamına gelmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada elinden ağaç çıkması

Banu
Selam.Erkek arkadaşım kendi evlerindeymiş misafirleri varmış kendiside mutfakta otururken facebookta benim storymde benim resmimi görmüş,7 dakika önce paylaştı yazıyormuş,ben hastahanede yatıyormuşum ve kolumda sargı varmış,erkek arkadaşımda şaşırmış daha demin birşeyi yoktu gibisine ve neden bana söylemiyorda facebookta paylaşıyor diye sormuş,sonra hemen evden çıkarken ayakkabılarına giyerken bir kapalı ve çok uzun bayan beni sormuş ne olmuş iyimi bizede anlat demiş bayanın yanında da adam varmış,yanıma yetişmek içinde kadına bir git la demiş,erkek arkadaşım o esnada babam ile telefonda konuşuyormuş,o beni aramış aslında fakat babam çıkmış ve direk Banu iyi dişinden ameliyat oldu hiçbir şeyi yok çok iyi demiş,erkek arkadaşım sen kimsin demiş babamda ismini söylemiş,erkek arkadaşım hastaneye vardığında ben hastahanenin cafe’sinde oturup camdan bakıyormuşum,erkek arkadaşımda tanıdığı bir arkadaşının kendisine kapıyı açtığını görmüş o kapıdan girmiş bende sarılmışım ve somun ekmek vermişim e.arkadaşıma.. yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü dinlemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çok sevdiğin ve birlikte vakit geçirmekten haz duyacağın arkadaşlara veya akrabalara işaret etmekte olup bunlarla zaman geçireceğine veya misafir olarak ağırlayacağına delalet eder. Sevdiğin kişi ile birlikte muhabbet dolu anlar geçireceğinize, birbirinize olan bağlılığınızın kıymetini bileceğinize, hem iş hayatında hem aile ortamında huzur dolu günler geçireceğine ve senin hakkında çoğu şeyin hayırlı bir şekilde süreceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada azap meleğini görmek

ozgis
Merhaba,
Birkaç gündür farklı kişilerden rüyalarında beni gördüğüyle ilgili haberler aldım. İlginç olan aynı şekilde görmeleri. Önce annem kardeşimle beni eve başka birinin bebeğini getirdiğimizi görmüş, sonrasında götürün bunu ailesine demiş, götürmüşüz ama ben çok ağlamışım gözümdeki rimel akmış öyle gördüm diyor. Diğeri de kardeşimin arkadaşı görmüş bizi rüyasında, kardeşimle bir kafede oturuyormuşum, çok zayıflamışım ağlayarak bir şey anlatıyormuşum. Yanıma gelip bir şey mi oldu diye sorunca yok bir şey canım gel fotoğraf çekilelim demişim. Fotoğrafta gözün yaşlı çıkmıştı dedi. Ben de rüyamda kötü bir şey oldu çok ağladım, hatta uyandım ağlamaya devam ettim. Hayırlara vesile olsun ne anlama geliyor sizce?

Okudunuz mu?  Rüyada kızlık zarının dikildiğini görmek

Tohat
Merhaba. Rüyayı görenler için tabiri yapılır. Rüya sahiplerinin başarılı olacakları işlerde bulunacaklarına ve buna bağlı olarak ferahlayıp sıkıntılarını geride bırakıp mutluluklarına mutluluk katacaklarına tabirdir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Arkadaşın Rüyasına Girmek, arkadaşının beni rüyada görmesi, mumsema rüyada arkadaşının seni hörmesi

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında yemek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkadaşın rüyasında seni görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.