Anasayfa
7 Kasım 2023, 6:57
Sohbet
Yönetici

Melekler niçin iyilik ve güzelliğin sembolüdür?

Melekler niçin iyilik ve güzelliğin sembolüdür?

melle
Melekler şehvetsiz yaratıldığı için onlarda günah işleme yoktur. onun için iyilik ve güzelliğin sembolüdür. Çünkü hep iyilik yaparlar asla kötülük işlemezler.


Cevap: Melekler niçin iyilik ve güzelliğin sembolüdür?

AYSEVEN
melekler nurdan yaratılmıştır onlar Allahın hizmetinde emrinde varlıklardır günah işlem duyguları yoktur insanlara yardım için görevlendiilirler ve dua edrler

Okudunuz mu?  Dilleriyle insanları kıranları ibadetleri temizleyemez kimin sözü

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar, melekler nurdan yaratıldıkları için mi yoksa sürekli iyilikle meşgul oldukları ve iyiliği telkin ettikleri için mi iyilik ve güzelliğin sembolüdür?


Yorum: Melekler niçin iyilik ve güzelliğin sembolüdür?

Şem’a
İkisi 🙂 Hem yaratılışları güzel hem de işleri iyilik olduğu için. Allah Teala onları sadece iyilik için yarattı, günah ve kötülük işleme imkanı verilmemiştir.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz hangi spor dalları ile yakından ilgilenmiştir?

Avare
Meleklerde cinsiyet de yoktur.Hep bize dışı gibi yansıtılmakta.Melekler günah işlemezler. Mevlamın izni olmadan asla bir zerre ileri gitmezler..


melekler neden iyiliğin ve güzelliğin sembolüdür, melekler neden günah işlemezler

Bu kategoride yer alan 8 yaşında ölen kızım.. onun ruhu şimdi nerede ruhu evde gezer ve bizi görürmü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Melekler niçin iyilik ve güzelliğin sembolüdür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.