Anasayfa
22 Ağustos 2023, 13:39
Sohbet
Yönetici

Evlat ile imtihan edilen Peygamber kimdir?

Evlat ile imtihan edilen Peygamber kimdir?

melle
Evlat acısı ile evlat ihaneti ile imtihan edilen peygamber kimdir?

Nuh (as), inadı yüzyıllar süren kaba ve inatçı kavmi ve oğluyla imtihan oldu. Allah’a ve peygambere iman etmeyerek, küfürde inat etmelerinin cezasını Tufan da boğularak çektiler. Nuh (as)’ın oğlu babası peygamber olmasına ve dağa çıkarak kurtulmayı ümit etmesine rağmen tufanda suda boğulmaktan kendini kurtaramadı. Nuh (as) da peygamber olmasına rağmen, Allah’ın yardımı ve hidayeti olmadan kendi evladına dahi söz geçiremedi ve hidayete ermesini sağlayamadı. Onun için imtihanlarımız süresince daima Allah’tan yardım dilemeliyiz ve umut ile yardımını beklemeliyiz.

Okudunuz mu?  Cenazeyi üç şey takip eder bunlar nelerdir?

Cevap: Evlat ile imtihan edilen Peygamber kimdir?

AYSEVEN
ne kadar zor ve acı bir durum koskoca bir peygamber kavmini hakyola ikna edemediği gibi öz evladınıda razı edemiyor ve helak olmasına seyirci kalıyor hz nuh yaşamı ile çok dersler çıkarılacak bir peygamberdir

Okudunuz mu?  İncilin aslı bozulmuş mudur?

evlat acısıyla imtihan edilen peygamber

Bu kategoride yer alan Ağlamakla İlgili Bilmediklerimiz ?.. (Ağlamak Kalbe Yararlı Ve daha.....) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlat ile imtihan edilen Peygamber kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.