Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:42
missa09
Abone

Gusül abdestinin tam olmadığını bilmek

Gusül abdestinin tam olmadığını bilmek

SKYLiners
Selamünaleyküm. Ben gusül aldığım farklı zamanlarda farklı şeyler hissediyorum. Guslün tam olmadığını zannediyorum. Başım ağrıyor, namazda olup olmadığımı bilemiyorum, hiçbir iş yapasım gelmiyor. Adeta boş boş yaşıyor gibi oluyorum ama gusül abdesti almadan önce her şey yolunda gidiyordu. Vesvesedir diyorum fakat fiziksel olarak baş ağrısı oluyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum hayatım alt üst oluyor. Tekrar tekrar almak da israfa vesveseye neden oluyor. Böyle durumda ibadetleri boşa yapıyormuşum gibi oluyorum. Abdesti tekrar almam gerekir mi bu durumda?

Okudunuz mu?  Görülen rüyayı başkasına anlatmak caiz mi?

Cevap: Gusül abdestinin tam olmadığını bilmek

Sumame
Vesvese budur zaten tam tarifini yapmışsın.
Vesvese yüzünden insan bunalır başı ağrır yaptığı işten soğur
Sen guslün farzlarını yerine getir ve kalbine gelen oldu olmadı düşüncelerini önemseme, şeytandan Allah’a sığın euzu çek zamanla geçer

Bu kategoride yer alan Çocukta iki aydır musallat, çaresiziz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestinin tam olmadığını bilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.