Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa03
Abone

Küfür edenlere nasıl karşılık vermeliyim

Küfür edenlere nasıl karşılık vermeliyim

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, yasim 16 youtube da bilgi (ruhi cenet tarzı) kanalim var, yaklasik 7.000 abone ve 1 milyonu gecen izlenmesi var, sormak istedigim soru ise bazi videolarima en agir sekilde kufur ediyor bazilari bende onlara ayni sekilde kufur ediyorum cunku Allah’a havale etsem yanina kar kalacakmis gibime geliyor bende aynoi sekilde cevap veriyorum. Yapmam gerekn nedir ? Yardimci olanlara teşekkürler

Okudunuz mu?  Kurban ibadeti hakkında hadisler

Cevap: Küfür edenlere nasıl karşılık vermeliyim

Fetva Meclisi
küfredene karşı küfret meyiniz onu Allah’a havale ediniz biliniz ki Allah’ın azabı daha çetindir. Allah bu dünyada insanların cezasını vermiş olsaydı yeryüzünde insan kalamazdı


Cevap: Küfür edenlere nasıl karşılık vermeliyim

#UguR
Küfür etmek hiç iyi bir şey değildir ve küfür edipde elinize hiçbir şey geçmez, bu yüzden küfür etmeyiniz. Küfür edenleri uyarınız.

Okudunuz mu?  Kurban bayramı cuma gününe denk gelirse?

Teyzem benim yüzüme haksız olarak küfür etti.nasıl cevap vermeliyim?

met1995
Selamın Aleyküm,
Teyzem benimle konuştuğunda benim yüzüme YALAKALIK YAPMA dedi.haksız olarak söylediği söze nasıl cevap vermeliyim?Benim içimde biraz öfkede kızgınlıkta ağır bastı fakat dışa vurmadım.


arifselim
Aleykum selam. Eğer ki bu sözü haksız yere kullanmışsa ona ancak uygun bir dille yanlış anlaşılmayı açıklayabilirsin. Ama bu teyzene saygısızlığa neden olmayacak şekilde olmalıdır.

Okudunuz mu?  Cennette Eşler Yine Beraber Mi Olacak

Ahmet_2
Size söveni uyarın.Deyin ki : Canım kardeşim sen Allah’ın aciz bir kulusun neden küfrediyorsun küfretmeyi bırak ahlaklı güzel insan ol tövbe et herkes sana değer verir.


Ahmet_2
Bu devirde uyarmak zerre kadar fayda etmez.

Sanalda gördüğüm insanların %90’ı küfürbazdır.Uyarıyı umursamazlar onların çokları harama helal derler.Küfürün günah olduğunu umursamaz ana bacı girerler gönül rahatlığıyla.

Okudunuz mu?  Tesettür konusunda yaşadığım sıkıntılar

Ayrıca ben küfretmek günah diye bıraktığım için savunmasız kaldım tek bir küfürle yere yığılıyorum eziliyorum küfürsüz laflar kılının haddini bildirmiyor onların.

Bu kategoride yer alan Kur'an kursu hocalığı için aranan şartlar nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfür edenlere nasıl karşılık vermeliyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.