Anasayfa
18 Kasım 2023, 1:24
Sohbet
Yönetici

Hz Süleyman ile Cinler arasında geçen kıssa

Hz Süleyman ile Cinler arasında geçen kıssa

melle
Hz süleyman ile cinler arasında geçen ve hz süleymanın nasıl öldüğü anlatılan kıssada cinlerle ilgili hangi sonucu çıkarırız?

Kıssadan hisse: Cinler her şeyi bilmezler. Çünkü Hz. Süleyman öldüğü halde bilemediler.


Cevap: Hz Süleyman ile Cinler arasında geçen kıssa

AYSEVEN
hz süleyman peygamberler içinde hayatı çok ilginç olan bir peygamberdir o Allahın izni ile çok şeye hükmediyordu hayvanlarla konuşuyor cinleri yöntiyordu fakat hz süleyman vefat ettiği zaman cinler ölümünden uzun süre haberleri olmamıştı

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin önem verdiği konular nelerdir?

hz süleyman ve cinler, hazreti süleyman ve cinler

Bu kategoride yer alan Rüşvet ve faiz alıp vermenin topluma verdigi zararlar nelerdir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz Süleyman ile Cinler arasında geçen kıssa Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.