Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:37
missa09
Abone

Ailem sevgilimi istemiyor

Ailem sevgilimi istemiyor

Kayıtsız Üye
17 yasindayim ve sevdigim birisi var kendisi 20 yasinda ikimizde almanyada yasiyoruz. Ben kastamonuluyum kendisi urfali yani kökleri kürt . 6 aydir beraberiz annem beni gecen günlerde yakaladi daha dogrusu fotorafimizi cüzdanimda buldu. Telefonumu herseyimi elimden aldilar disari bir adim atamiyorum su an gizli babamin tabletinden internetdeyim. Annem bana ondan iliskini kesiceksin dedi yoksa seni türkiyeye dayinin yanina köye yollarim ve seni 18 yasinda görücü usulü evlendiririm.. su an ne yapicagimi bilmiyorum bana lütfen yardim edin.. lütfen çok kötü bir durumdayim

Okudunuz mu?  Üvey teyzeyle evlenmek caiz midir?

Cevap: Ailem sevgilimi istemiyor

haci
öncelikle insanın nereli olduğu önemli değil,hepimiz adem ile havva’danız.bence ailenizi dinleyin yaşınız küçük zamanla ve sabırla ileride neler olur bunu kestirmek zor ama anne babayı dinlemekte fayda var.Allah’tan hayırlısını dileyin birde dinimizce görüşmeniz haramdır.

Bu kategoride yer alan Hangi vakitte hangi makamda ezan okunur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem sevgilimi istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.