Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:43
Sohbet
Yönetici

Ailenin önemiyle ilgili örnekler

Ailenin önemiyle ilgili örnekler

melle
Bir insan için ailenin önemi ile ilgili örnek

Aile olmasa insan yakınlık gösterecek, onu besmeleyip büyütecek, eğitecek kimse olmaz. Kimse bizim kahırımı anne babamız ve akrabalarımız kadar çekmesi mümkün değil.
İnsan için aileden daha önemli varlıklar yoktur.
Aile olmazsa toplumda düzen olmaz karmaşa olur. Ailesiz büyüyen insanların ne durumda olduklarını hepimiz yakından görüyoruz.

Okudunuz mu?  Şakalaşmak ile ilgili hadis

Cevap: Ailenin önemiyle ilgili örnekler

AYSEVEN
aile bir ev sığınılacak bir kapıdır doğru bir aile terbiyesi alan kişiler topluma sağlıklı ve faydalı bireyler olarak döner yaşam manevi sıhati bulmuş insanlarla dolar ve yaşamak daha kolay olur


ailenin onemi ile ilgili atasozleei

Bu kategoride yer alan Namazların başlarında okunan süre başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailenin önemiyle ilgili örnekler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.