Anasayfa
3 Nisan 2022, 8:43
Sohbet
Yönetici

Örnek davranışlar nelerdir?

Örnek davranışlar nelerdir?

melle
Örnek davranışlardan ne anlıyorsunuz belirtiniz;Yaptığımız hal ve hareketler , davranışlar çevremizi olumlu yönde etki etmesidir , örnek davranışlar sergilemek.
Davranış örnekleri
-Temiz olmak
-Hoşgörülü olmak
-Allah’a ve peygamberine saygı(itaat)
-Anne ve babaya saygı


Cevap: Örnek davranışlar nelerdir?

AYSEVEN
anlayışlı olmak insanlaraı görünüş inaç gibi durumları ile değerlendirmemek,merhametli olmak doğayı hayvanı sevmek yardım sever olmak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak

Bu kategoride yer alan Secde edilen yer manasında küçük camilere ne denir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Örnek davranışlar nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.