Anasayfa
29 Mayıs 2022, 8:30
Sohbet
Yönetici

İsrafın bireysel ve toplumsal zararları nedir?

İsrafın bireysel ve toplumsal zararları nedir?

melle
İsrafın toplumsal zararı toplum içinde su israf ileride yaşanacak suk kıtlığını büyük kuraklık gibi sıkıntılar yaşatması .
İsrafın bireysel zararları,İsraf yaparsak elimizdekiler çabucak biter. Yenisini almak zorunda kalırız ve. İsraf yapıp aynı şeyi bir çok kez alırsak para israfı da yapmış oluruz. En sonunda elimizde para kalmazsa hiçbirşey alamayız.

Okudunuz mu?  Din kültürü ve ahlak kompozisyon

Cevap: İsrafın bireysel ve toplumsal zararları nedir?

AYSEVEN
herşey Allahındır ve insanın elinde bulunan herşeyi Allah vermiş nasip etmiştir bu yüzden bu eldekileri düşüncesizce harcamanın bir doğru bir anlamı yok aksine hem kişiye hem topluma büyük zararları vardır


israfı zararları

Bu kategoride yer alan Kuran-ı kerinden ilk insan hz Adem'in yaratılış hikayesi ile ilgili ayetler? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsrafın bireysel ve toplumsal zararları nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.