Anasayfa
14 Ağustos 2021, 21:29
temizlik
Yönetici

Gripken gusül abdesti alınır mı ?

Gripken gusül abdesti alınır mı ?

mum
Gripken banyo yapılırmı?

Grip olmak yıkanmaya engel değildir. Grip olsanız bile gusül alınız.


Cevap: Gripken gusül abdesti alınır mı ?

HADİE
gripliyken gusül tabiki alınır bu mani değildir aksine bazen bu tür hastalıklarda yıkanmak vücuda iyi geleceğinden sağlıklı bile olabilir sadece kışın eviniz sıcak olsun yeter

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken konuşulur mu?

Yorum: Gripken gusül abdesti alınır mı ?

Kayıtsız Üye
Ben 2 haftadır gripim bu yüzden güsul alamıyorum.Evimizde soğuk olduğu için annem banyo yapmama izin vermiyor.ben ne yapabilirim?


Yorum: Gripken gusül abdesti alınır mı ?

arifselim
Sadece hava soğuk olduğu için gusül almamak caiz değildir. Sadece hastalığından dolayı daha kötü bir durum olacaksa veya soğuktan dolayı ciddi bir tehlike mevcut olursa o zaman gusül almak yerine teyemmüm alınabilir.

Okudunuz mu?  Necis Olan Yeri Çok Su İle Temizleme

gripken gusül abdesti alınır mı, Gripken Namaz, gripken gusül almak

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde unutulan yer sonradan yıkanır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gripken gusül abdesti alınır mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.