Anasayfa
6 Aralık 2023, 5:11
Sohbet
Yönetici

Kültürlü insan kavramını açıklarmısınız.?

Kültürlü insan kavramını açıklarmısınız.?

melle
Kültürlü insan; çevresindeki olaylara objektif yaklaşabilen, objektif araştırmalar yapabilen ve bunu çevresindeki insanlarla paylaşabilen insandır. – Kültürlü insan; yalnız kendi alanında değil farklı alanlarda da çalışmalar yapabilen, kendi alanında uzmanlaşmış, diğer alanlarda da bilgi sahibi olan insandır.

Okudunuz mu?  Ahiretin varlığı nasıl ispatlanır ?

Cevap: Kültürlü insan kavramını açıklarmısınız.?

AYSEVEN
kültür araştırmak okumak bilgi sahibi olmaktır her konuda bir şeyler bilebilmektir kültürlü insan her ortama ayak uydurabilir ve her konuda bir söz sahibi olabilir

Bu kategoride yer alan İnsanın sorumluluğu ile ilgili sloganlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kültürlü insan kavramını açıklarmısınız.? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.