Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:48
Sohbet
Yönetici

Hangi surede iki besmele var?

Hangi surede iki besmele var?

melle
Kuranda hangi sürede 2 besmele var neden?

Neml süresinde. Başında ve 30. ayette besmele geçer.

Neml sûresin 30. âyetinin bir bölümüdür yani başında iki besmele yoktur. Biri başında diğeri ortasında ayet olarak geçer.
O (mektup) Süleyman’dandır, ve o "bismillâhirrahmânirrahîm"le (Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla) (başlamakta)dır. (27/Neml, 30)

Okudunuz mu?  Tahiyyat ve anlamı

Cevap: Hangi surede iki besmele var?

MECİDİE
ALLAHIN hikmetinden sual olunmaz her yaptığında bir mana vardır burda geçen besmelede onun hikmetlerindendir ALLAH her şeye hakimdir herşeyi bilendir


hangi surede 2 besmele geçer, Neml süresi kaçıncı cüz, hangi sürede 2 besmele var

Bu kategoride yer alan Camilerde minarelerin arasına asılan ışıklı yazı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi surede iki besmele var? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.