Anasayfa
12 Eylül 2021, 2:35
temizlik
Yönetici

Namazda idrar kaçırma hissi

Namazda idrar kaçırma hissi

mum
Namaz kılarken idrar hissi olduğunda namazdan sonra kendinizi kontrol edin eğer idrar damlası yoksa bu vesvesedir artık bundan sonra aldırmazsınız.
Ama düzenli idrar hissi olur ve baktığınızda idrar varsa gerçekten, bu hastasınız anlamına gelir ve mazeret sahibisiniz ona göre önlem alırsınız.

Okudunuz mu?  Gözle cünüplük gusül gerektirirmi

Cevap: Namazda idrar kaçırma hissi

HADİE
namazda idrar kaçırma hissi varsa hemen kişi kendini kontrol etmeli ve abdestini yenilemelidir bulaşan kıyafetinide değiştirmek zorundadır ama vesvese ise buna takıp düşünmemek lazım


Yorum: Namazda idrar kaçırma hissi

Mümin Bir Kul
Selamün Aleyküm Kardeşlerim.

Okudunuz mu?  Süt emzirmek abdesti bozar mı?

Ben Lavaboya gittim, çıktım, 10-15 dk İstibra mı yaptım
Abdesti mı Aldım. Öğle Namazımı Kılıyordum. Farza Geldim, Farzı Kılarken, Bir İdrar Sızıntı Hissi Hissettim, Ama Vesvese Olduğunu Düşündüm, Çnkü bundan önce ne zaman bu his olsa ve kontrol etsem, hiçbirşey sızıntı falan görmemiştim

Okudunuz mu?  Ateşte pişen şeyi yemenin abdeste etkisi

Sonra Namazıma Devam Ettim, Namazımı Bitirdim, Tesbihatımı Yaptım, Duamı Ettim. Sonra kontrol etmeye gittim, kontrol ettim. Sızıntı Olmuş gerçekten, ilk defa böyle olduğunu gördüm.
İç çamaşırımı da değiştirdim. Abdesti Alıp tekrar kıldım Namazımı.

Şimdi Bazı Sorularım Var. ALLAH Rızası İçin Lütfen Cevaplarsanız Sevinirim.

Okudunuz mu?  İdrar, Guslü bozar mı?

1- Vesvese Olduğunu Düşünüp, Namaza Devam Ettim Ve Sonra Sızıntı Olduğunu Gördüm, Kontrol Ettiğimde, ALLAH MUHAFAZA Küfre Falan Düştüm Mü ???

2- Yani 10-15 Dk lık İstibra, Abdest Ve Namazı Kılmam, Toplam 1 saate yakın ve sonrasında sızıntı olması ilk defa bunu görmem, benim bundan sonra her Namaz Sonrası Kontrol Mü Edicem Şimdi Ben. ( Çünkü Bundan önce vesvese diye düşünüyordum ki, bugüne kadar hep vesvese çıkmıştı. )

Okudunuz mu?  Göz kalemi abdeste mani midir ?

3 – Abdestliyken uzvumun ucunda ıslaklık var mı diye bakarken ister istemez iç çamaşırın üzerinden de olsa dokunmak zorunda kalıyorum. Bu seferde Abdest Tehlikeye giriyor diye çekiniyorum.
Kısacası Ben Ne Yapmalıyım Kardeşlerim ???

YÜCE ALLAH’IMIZ Razı Olsun Cümlemizden. Sağolun. EsSelâmü Aleyküm.

Okudunuz mu?  Kulak temizlemek abdesti bozar mı ?

Yorum: Namazda idrar kaçırma hissi

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. Gördüğünün idrar olduğunu düşünmüyorum. 10-15 dakika istibra arkasından adest almış namzlar kılmışsın epey zaman geçmiş daha da bir şey gelmez. Gördüğün şey temizlik sırasındaki ıslaklık olmalı. İstibranı yap bir daha da dönüp bakma. Şu küfür kelimesini hiç sevmiyorum. Her bir günahı küfür diye adlandırmaktan uzak dur. Buda ayrı bir hastalık.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti almak için nasıl niyet edilir?

yellenme hissi, Namazda Islaklık Hissi, Sürekli Akıntı Hissi

Bu kategoride yer alan Gusülden önce mi sonra mı banyo yapmalı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda idrar kaçırma hissi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.