Anasayfa
3 Eylül 2021, 6:10
aile
Yönetici

Öpüşmek gusul gerektirir mi?

Öpüşmek gusül gerektirir mi?

mum
öpüşmek gusül gerektirmez, Meni çıkmadığı sürece.
Gusül gerektiren durum meni çıkması ve cinsel ilişkiye girmektir, bu iki durum dışında gusül gerektiren bir durum yoktur


Cevap: Öpüşmek gusül gerektirir mi?

AYSEN
gusül gerektiren durumlar zaten belli başlıdır bu konuyu her yerde okuyabilirsiniz fakat evli olmayan kişilerin bu tür yakınlaşması guslü bozmasa da son derece yanlış hareketlerdir

Okudunuz mu?  İslama göre eş seçimi

Kayıtsız Üye
Rüyamda bina gibi bir yerdeyim görev gibi orda bekliyorum. En son herkes çıkcaktı bir kız ben çıkiyim dedi ben de ne zamandır burdayım hakkımı vermem dedim. Bi alt kata indim yanımda güya brad pitt var. Silahlı adamlar falan var atlatıyoruz ve öpüşüyoruz. Ben sürekli onu öpmek istiyorum falan. O brad pittmiş güya ama eski sevgilime benziyo ara ara.

Okudunuz mu?  Kız ve erkeğin evlenmeden önce konuşmaları

arifselim
Böyle bir rüya öncelikle bilinçaltına yerleşen düşüncelerin herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Bu rüyanı başka özel bir şekilde tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

sevgiliyle opusunce gusül gerekir mi, Öpüşmek gusül bozarmı, opusmek gusul

Bu kategoride yer alan Eşimizi ALLAH İçin Sevmek ... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öpüşmek gusul gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.