Anasayfa
27 Kasım 2022, 12:06
Sohbet
Yönetici

Namazın ahlakımız üzerindeki etkisi

Namazın ahlakımız üzerindeki etkisi

melle
Namaz kılan insanların vucudlarına mutluluk ve huzur salgılanır. Bundan dolayı etrafımızdaki insanlara daha duyarlı daha saygılı davranmamızı sağlar. Bu açıdan namaz kılan insan daha ahlaklı olur. Namaz kılan insan namaz sayesinde olumsuz düşüncelerden ve sıkıntıları unutur etrafına ahlaklı bir şekilde olumlu bakış sergiler.

Okudunuz mu?  Hz. Hamza'yı kim şehit etti.

Cevap: Namazın ahlakımız üzerindeki etkisi

AYSEVEN
namaz farz ibadetlerdendir öncelikle bu farz ibadeti yerine getirme duygusu insana güven ve mutluluk verir beş vakit Allahı zikretmek ruhu imana getirir etrafına olumlu bakmasına sebeb olur

Bu kategoride yer alan İlmin şükrü , servetin şükrü ve sağlığın şükrü ne demek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazın ahlakımız üzerindeki etkisi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.