Anasayfa
22 Kasım 2021, 11:44
Gusul
Yönetici

Mezi ve sonrasında idrarla gelen koyumsu sıvı gusul gerektirir mi

Mezi ve sonrasında idrarla gelen koyumsu sıvı gusül gerektirir mi

Kayıtsız Üye
mezi geldikten sonra tuvalete gidiyorum idrarla birlikte koyumsu sıvıda geliyor buda gusül gerektırmez demi çünkü mezi geldi sadece idrarla birlikte de bu şekilde sıvı gelmesi beni çok vesveseye sokuyor ayırıca organımda ağrıda oluyor bazen lütfen yardımcı olun

Okudunuz mu?  Cenabet Kalmak Günahmıdır?

Cevap: Mezi ve sonrasında idrarla gelen koyumsu sıvı gusül gerektirir mi

Sabri
Bu sıvı mezi veya vedidir. Muhtemelen mezidir ve gusül gerektirmez.


Gusul Abdesti

scan53
Selamünaleyküm.
22 yasında bekar bir delikanlıyım.Her türlü kötülükleri bıraktım tövbe ettim. Kendimi korumama rağmen günde 2 3 kere gusül abdesti alıyorum.Akıntı geliyor ve içim rahat etmiyor sonucunda gidip gusül abdesti alıyorum.
Akşam üstü bir arkadaş ile buluştuk 2 delikanlı ayaküstü sohbet ediyorduk her ne kadar dinlememe rağmen konuyu değiştirmeye çalışsam da arkadaş cinsel içerikli hikayeler anlattı.
Tenasül uzvumda az hareketlenme oldu ancak ben anlatılanları değiştirmeye çalışıyorum dinlememeye özen gösteriyorum.
1 saat sonra çamaşırımda selpak bulunduruyorum ve selpakta leke yoktu ancak idrarımı yaparken kesik kesik yaptım ve şeffaf yapışkan sıvılar gördüm.Bu gelen yapışkan sıvılar gusül abdestini gerektirir mi?
Benim sorum bu gelen akıntılar guslu gerektirir mi ?
Bazı sitelerde gelen akıntı idrar yolunda kalsa daha sonra dışarı atılsa guslu gerektirir deniliyor bunu açıklar mısınız?
Teşekkürler iyi çalışmalar.

Okudunuz mu?  İdrar damlaması abdesti bozar mı?

Yorum: Mezi ve sonrasında idrarla gelen koyumsu sıvı gusül gerektirir mi

ACİLSERVİS
Ve aleykümüsselam. Bu akıntının bir ismi var. Adı mezidir. Mezi gusül gerektirmez. Sadece ve sadece meni gusül gerektirir.

Bu kategoride yer alan Guslü Doğru Mu Alıyorum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi ve sonrasında idrarla gelen koyumsu sıvı gusul gerektirir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.