Anasayfa
2 Ekim 2023, 4:09
Sohbet
Yönetici

Milli eğitim vakfı ile ilgili kısaca bilgi

Milli eğitim vakfı ile ilgili kısaca bilgi

melle
Milli eğitim vakfı ile ilgili KISACA bir özet

Milli eğitim bakanlığı hizmetinde çalışan bir vakıftır.
19 Şubat Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı kuruluş günüdür. Her yıl bu gün okullarımızda, vakfın kuruluş amaçları anlatılır. Vakfın ülke, il, ilçe düzeyindeki çalışmaları sergilenir. Bu çalışmalardan örnekler sunulur.
Milli Eğitim Bakanlığı, anaokulundan üniversiteye kadar öğrenci ve yurttaşların her tür eğitimi ile görevlidir. Eğitim hizmetleri, diğer hizmetlere göre daha pahalı olduğundan bakanlık bütçesi bu konuda yetersiz kalmaktadır. Halkın ve öteki kuruluşların yardımlarını sağlamak amacı ile 19 Şubat 1981 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Vakfı kurulmuştur.

Okudunuz mu?  İbrahim Hakkı Bursevi Kürtler Hakkında SAVLarı

Cevap: Milli eğitim vakfı ile ilgili kısaca bilgi

AYSEVEN
milli eğitim vakfı kuruluşundan bu yana halkımız ve çeşitli kamu kuruluşlarından büyük ilgi ve yardım görmüştür vakıf sağladığı gelirleri milli eğitimin amaçları doğrultusunda düzenli olarak değerlendirmektedir

Bu kategoride yer alan Din öğretmeni olmak için ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Milli eğitim vakfı ile ilgili kısaca bilgi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.