Anasayfa
21 Aralık 2023, 9:32
Sohbet
Yönetici

Hz. Hamza’yı kim şehit etti.

Hz. Hamza’yı kim şehit etti.

melle
H.z hamzayı, H.z fahşi, uhud savaşında şehit etmiştir peygamber efendimiz h.z vahşiyi müslümanlığa davet etti bunun üzerine h.z fahşi bir süre sonra müslümanlığı seçip iman etti.


Cevap: Hz. Hamza’yı kim şehit etti.

AYSEVEN
hz hamza peygamber efendimizin amcası ayrıca en iyi dostuydu onun islam tarihinde namı çok büyüktü cesaretli yürekli bir komutandı onu şehit eden fahşi adında biriydi ama daha sonra oda müslüman olarak hakkın yolunu seçti

Okudunuz mu?  Anneye yazılan mektup örnekleri

Hz Hamzayı kim şehit etti, hz hamzayı kım sehıt ettı, hz hamzayi kim öldürdü

Bu kategoride yer alan Çok tanrılı dinler nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Hamza’yı kim şehit etti. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.