Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:24
Namazlar
Yönetici

Tilavet secdesine nasıl niyet edilir?

Tilavet secdesine nasıl niyet edilir?

mum
Hocam tilavet secdesine nasıl niyet edilir kısaca açıklar mısınız

Kuranda 14 yerde Tilavet secdesi vardır. Tilavet secdesine niyet şu şekilde yapılır " Niyet ettim Allah rızası için Tilavet secdesi yapmaya"


Cevap: Tilavet secdesine nasıl niyet edilir?

MECİDİE
kuranı kerim okurken bazı sayfalarda tilavet secdesinin geçtiği yazılır bu secdeleri yapmak gerekir bunun için sadece niyet ettim tilavet secdesini kılmaya demek yeterlidir

Okudunuz mu?  Tahiyyatta işaret parmağını kaldırmak

tilavet secdesi niyeti, tilavet secdesine nasıl niyet edilir, tilavet secdesi niyeti nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Sabah namazından sonra uyumamak için ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tilavet secdesine nasıl niyet edilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.