Anasayfa
17 Ağustos 2022, 17:56
fikih
Abone

Gusül abdesti banyodan önce mi sonra mı alınır?

Gusül abdesti banyodan önce mi sonra mı alınır?

mum
Gusül abdesti banyodan önce mi sonra mı alınmalı kısaca bilgi veriniz

Gusülden önce banyo yapmakta bir sakınca yoktur.Gusül alan insan aynı zamanda banyoda yapmış olur. Bu bakımdan banyo yapmasına gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Taharet almamak günah mı

Cevap: Gusül abdesti banyodan önce mi sonra mı alınır?

HADİE
bu kişinin arzusuna kalmıştır ister yıkanır gusülünü alır ister güsülle beraber yıkanır zaten güsül abdestinde önemli olan vücudu kuru yer kalmayacak şekilde yıkanmasıdır


gusül abdesti banyodan önce mi sonra mı alınır diyanet, gusul abdesti banyodan oncemi alinir sonrami, once gusül alması gerek ve banyodan sonramı

Bu kategoride yer alan Teheccüd namazının vakti (saat ve dakika olarak) ne zaman başlar, ne zaman sona erer? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti banyodan önce mi sonra mı alınır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.