Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:01

Boylama ne işe yarar ?

Boylama ne işe yarar ?

mum
Boylama nedir neden kullanılır?

Boylama denilen şey, muskanın büyük bir çeşididir, korunmak için yaptırılır. Boylama/Muska yapmayı, yaptırmayı tavsiye etmiyoruz.
Sadece çocuklara ve okuması olmayan, ezberi olmayan kişilere "Ayet ve hadislerde geçen korunma duaları" yazılması şartıyla caizdir.

Okudunuz mu?  Ertesi Gün Hapı Kürtaj Mı?

Cevap: Boylama ne işe yarar ?

HADİE
bu tür şeyleri yapmamak dikkatli olmak gerekir Allah göstermesin yanlış bir durumda hem imanı tehlikeye atmış olabilir insan hemde ruhani durumu bozulabilir dua etmek engüzeli


boylama nedir, boylama muskası ne işe yarar

Bu kategoride yer alan Allah subhanehu ve teala ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boylama ne işe yarar ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.