Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:37

Bakir olmayan erkekle evlenmek caiz midir ?

Bakir olmayan erkekle evlenmek caiz midir ?

mum
Evli, Evlenip boşanmış, ya da zina yapmış bir erkek ile evlenmek caizdir, dini bir sakıncası yoktur.


Cevap: Bakir olmayan erkekle evlenmek caiz midir ?

HADİE
sağlık ve müslüman bir erkekle evlenilebilir akli dengesi yerinde olmayan ve dini inancı islam olmayan bir erkekle hayat geçirmek zor olacağından bu erkeklerle evlenmek doğru değildir

Okudunuz mu?  Kadın dışarı çıkmak için kocasından izin almak zorunda mıdır?

Dul Kadin Bakir Bir Erkek Istemesi Ve Evlenmesi Caizmi?

Tugba45456
Ben boşunami evliliğe kadar bekliyorum. Bir de bakır olmayan kullanılmış erkeklerin bakire istemesi beni deli ediyor. Kaç tane kullanılmış erkeği redettip kalpini girdim. İkinci el erkek istemiyorum arkadaşım. Bakır olmayan erkekler kendileri gibi bir fahişeyle evlensinler. Artık umudum kalmadı. Eğer namuslu ve bakır erkek bulamazsam, zina yapıcağım. Dayanamıyorum artık, istediğim gibi bir insan bulamamak ben delirtiyor. Bakır erkek resmen çok az. Bakır olmayan ve zina yapmış erkeklerden tiksiniyorum. Ne olur yardım ettin. Lütfen benim için dua edin ki namuslu, bakır ve hiç bir kadına elini sürmemiş birişinle evleneyim.

Okudunuz mu?  Ana-babaya bakmak zorunda olan evlat hangisidir?

Dul bir kadın bakır ahlaklı namuslu bir erkek tercih edip evlenebilir mi? Toplumumuzda dul erkekler yapıyor bunu, ve kadın da yapsa olmaz mı? Çevremdeki dul erkekleri çoğu ya karısını aldattı, ya eşlerine şiddet eyleminde bulundu yada çocukları var. Bakır ahlaklı erkekler kadınlarında hakkı değil mi?

Okudunuz mu?  Kayınpeder ve kayınvalideyle gelinin karşılıklı görevleri nelerdir?

Yorum: Bakir olmayan erkekle evlenmek caiz midir ?

Kayıtsız Üye
Dindar kadın arkadaşlarınız yok mu? Onlara sorsanız. Belki onların çevresinde dine sadık erkekler vardır. Çünkü benim çevremde dindar erkek çok. Yürüken yüzümüze bile bakmıyorlar. Belki sizin aradığınız erkek özelliklerinden dolayı yanlış insanlarla karşılaşıyorsunuz.
Bu arada kardeşim bu zamana kadar dayandıysan yapma. Ahir zamandayız. Müslüman diyen birçok kadın erkek bu bataklığa düştü. Ahirette zina yapmamış biri olarak dirilmek istemez misin? Geçici 80 yıllık ömür için sonsuzunu yakma. Bak İslam dünyasına. Savaşlar acılar bitmiyor. Bir sürü küçük çocuk sınırın ötesinde yanıyor annelerine tecavüz ediliyor. Sen İslam dünyası bu durumda iken zina gibi bir günaha girme ihtimalinden bahsediyorsun. Kendine bir sor ben ne yapıyorum? Şeytan beni nasıl yavaş yavaş kendine çekiyor. Biliyorum zor bir imtihan. Ben de 29uma geldim. Bazı sebeplerden hala evlenemedim. Ama zina yapacağıma ve zinakae bir erkekle evleneceğime bakire olarak ölürüm daha iyi.

Okudunuz mu?  Evliliği kurtarmak için yalan yere yemin etmek

Tugba45456
Ben bir erkekten bakir, sadakatli,iyi kalbli, müslüman ve yaşi 18-25 olmasi haric hiç bir sey beklemiyorum. Hatta ben bakarım, ve her sey öderim. Isterse calişmasin. Ama herkes bana bakir erkek bulamazsin diyip beni delirtiyor. Lütfen dua edin benim için.

Okudunuz mu?  Küfür etmek ne kadar günahtır ?

(Tugba isimli üye benim, telefondan kayit olamuyorum doğru düzgün. )


bakir olmayan erkekle evlenmek islam

Bu kategoride yer alan Yatak odasında kur´an bulunması caiz mi? Kuranı Kerimin asılı olduğu yöne ayak uzatılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bakir olmayan erkekle evlenmek caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.