Anasayfa
22 Aralık 2021, 14:43
dualar
Yönetici

Dileğinin olması için okunacak dua

Dileğinin olması için okunacak dua

mum
Dileğinin olması için okunacak dua

Dileklerin Kabulü İçin Dua

”Kullarını bağışlayan onlara cömert olan Allah’tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah bütün eksiklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah’a dır.

Ya rabbi;Senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbim…!”

Okudunuz mu?  Vakit dua vakti

Cevap: Dileğinin olması için okunacak dua

HADİE
dileklerin kabulü için okunan bu duada en güzel yer şüpesiz ‘rızana uygun isteklerimi kabul et’yeridir zira her dilek istenmez gerçekten uygun olan doğru olan şeylerin istenmesi daha iyi olacaktır


düşmanın şerrinden korunma duası

Bu kategoride yer alan Namazı sevmek için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dileğinin olması için okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.