Anasayfa
9 Haziran 2022, 20:22

Dua yakmak günahmı

Dua yakmak günahmı

mum
Bir duanın kağıda yazılması ve yakılması günah mıdır?

Kağıda yazılmış bir duanın yakılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Kuranı kerim dışında üzerinde Allah lafzı geçen her türlü dini kaynak, kitap ya da kağıdın yakılmasında veya gömülmesinde bir sakınca yoktur.

Okudunuz mu?  Meleklerin nurdan yaratıldığına dair ayetler nelerdir?

Dua yakmak günah mı

Askal
Merhaba iyi günler internetten bir hocanın verdiği duayı yazıp dolabın üstüne astım geçen yıl 11 gün boyunca 11 defa okudum ve duam kabul oldu ama kabul olmadan önce dolabın üstündeki dua yer değiştirmişti. Bugün 1 yıl aradan sonra o dua tekrar yer değiştirmiş bunun sebebi nedir duayı yakmalı mıyım uyarı gibi bişey olabilir mi üstümde çok sıkıntı var. Ev de yalnız yaşıyorum ve bu tür şeyler beni tedirgin ediyor.

Okudunuz mu?  İslâm'da intihar niye günahtır?

kur an yakmak

Bu kategoride yer alan Evladın anne baba üzerinde hakkı var mı ve evlat anne babasına hakkını helal etmeyebi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua yakmak günahmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.