Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yılan görmek ne anlama gelir

Rüyada yılan görmek ne anlama gelir

Rıdvan
Dernegin onunde 4 kişiyiz teyze oglu abisi ben ve umit diye bir arkadaş Allahu teala ümide ruyaların % 20 agırlaştırma gorevi vermiş oda koyden birinin ruyasini agırlastirmis bende . Umit ne zaman rüyama geliceksin diyorum . Oda gelicegimde haber veririm diyor. Bende haber vericeksen eğer Allah seni gondermez başkasıni gonderir diyorum ( İÇİMDEN) birden bir kafesteyiz 4 dumuz yan yana havadayız ordan çıkabilcegimi hissediyorum sag tarafımda bir yere basıyorum tam ensemizin oldugu yerden saf altın suyu yada lav ama tek renk vicudumuzdan geçip demiri eritiyo ama buhar yoktu. Birden bir yılanın gözlerini ve dişini gördüm. Yine havadayîz yan yana kımildamiyoruz yavaş bir şekilde ucarak gidiyoruz karşimizda bir kafes içinde asıli 2 3 tane yerde 4 5 tane ya ip ya yılan ama tek rengi siyah kımildamıyolar arada buhar varmış gibi gorünüyor hava berrak şimdiden teşekkurler.

Okudunuz mu?  Rüyada yedi kapı açmak

Yorum: Rüyada yılan görmek ne anlama gelir

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya kişi için, üzüntü, keder ve hoşuna gitmeyeceği olaylara tabir edilir. Allah’ın izniyle önündeki engelleri aşacağına ve düşmanlarının şerrinden kurtulacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Yilan

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum dun gece korkunc bir rüya gördüm agactan yilan dusuyor ama bana rast gelmesin diye kaciyorum degmiyor bana heryerde yilanlar var uzaktan goruyorum 2.rüyamda oncelikle gercek hayatta ben bayanim ve benim eski isyerinden beni ezen asagilayan bir kiz vardi o isten ayrildim ve rüyamda o kızı gördüm aramiz çok iyiydi ayni yerde calisiyorduk gene

Okudunuz mu?  Rüyada zikir meclisi görmek

Yorum: Rüyada yılan görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. İlk gördüğün rüya, kişinin her anlamda yükseleceği ve birçok başarı elde edeceği bir döneme girdiğine işarettir. Diğer rüyanda aslında hemen hemen aynı manada yorumlanır ve sana açılacak imkan kapılarına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zayıf birini şişman görmek

Eftelya
Selâmun aleykûm hocam. Hocam benim rüyam şöyle: Ben ve eşim "evsiz"mişiz. Yani sokakta yaşıyormuşuz. Üstümüz başımız leş gibi kir içinde haliyle. Zar zor ancak birileri bize acıyıp da buyur eder, yıkanmamız için yer gösterirse öyle temizlenebiliyormuşuz. Biz temizlenmek için sokakta yaşadığımız o yeri (yani uyuyup kalktığımız yeri) her terk edişimizde de bir rahip geliyor, sanki bizim yerimizi başkaları kapmasın diye kollarcasına oturuyor ve incil okumaya başlıyormuş. Yine bir gün biri bize yıkanmamız için yer gösteriyor, biz de kalkıyoruz ve yine yerimize hemen o rahip oturup incil okumaya başlıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresini ezbere okumak

Neyse biz gidiyoruz bize gösterilen yere. Eşim güya benden önce yıkanmış hemen hızlı hızlı çıkmış. Ama eşim banyodan çıkmadan ben banyoya bakıyorum böyle kir içinde pislik içinde gibi.

Sonra eşim çıkıyor bir bakıyorum banyo tertemiz gıcır gıcır olmuş sanki her yer çamaşır suyuyla temizlenmiş gibi.

Okudunuz mu?  Rüyada yakınlarla zina

Neyse ben de giriyorum yıkanmaya. Boynumdan aşağı su dökerken tabii kafamı havaya kaldırıyorum. Banyonun tavanında köşede ufak bir delik görüyorum. Oradan bir piton yılanı çıkmaya başlıyor. Korkuyorum haliyle, yıkanmayı bırakıp duşakabinden çıkıyorum, nasıl kaçabilirim banyodan diye düşünüyorum.

Sonra banyonun ortalarında bir yerde bir vileda sapı buluyorum, bununla kafasını ezsem diye düşünüyorum içimden. Sonra bakıyorum yılana, yılanın başı siyah, vücudu saydam, yani gövdesinin nerede olduğu zor anlaşılıyor.

Neyse yılan duvardayken ben viledanın sapını başına vurmak için sertçe fırlatıyorum cirit atar gibi. Ama yılanın başına değil gövdesine geliyor. Yılanın kanı o saydam gövdesine yayılmaya başlıyor hafif hafif o zaman biraz belli olmaya başlıyor gövdesi.

Okudunuz mu?  Rüyada Yanardağ Görmek (imam nablusi)

Neyse sonra iyice korkuyorum şimdi öldüremedim kesin bana saldırır kaçayım bir an önce buradan diye düşünüyorum. Dikkatlice banyodan çıkmaya çalışırken yılan sanki orayı terkediyormuş gibi banyodan çıkmaya başlıyor, tam gözden kaybolduğu anda aniden hıphızlı bir hamleyle burnumun dibine kadar geliyor, beni sokacak diye beklerken o beni sokmuyor ve kendini duvara solumdaki duvara atıyor. Yani sanki rüyamda yılan "ben sana zarar vermeyecektim, sen niye bana zarar verdin" şeklinde beni uyarmak için bunu yapıyor gibi algılıyorum o hareketini.

Okudunuz mu?  Rüyada Yelek Görmek

Neyse sonra çıkıyorum banyodan, evden kaçmak için sokak kapısına yöneliyorum. O anda orası rahmetli anneannemlerin eski evi oluyormuş güya.Tam adımımı dışarı atacağım anda kapının eşiğinde ölü bir çocuk ruhunun silüeti beliriyor, 2-3 yaşlarında erkek çocuğu sanırım.

Neyse o silüetten korkuyorum ama hamlemi de durduramadığım için o çocuk silüetinin içinden geçip kapıdan çıkmış oluyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek

Sonra al çaprazdaki komşunun kapısının açık olduğunu ve diğer komşuların panikle oraya girdiğini görüyorum. Dışarıdan da gürültülü sesler geliyor, merak ediyorum ne olduğunu ve ben de o komşunun evine gidiyorum. Dışarı bakacakken sanki annemler beni aşağıda bekliyormuş gibi hatırlıyorum ve onları merak ediyorum onlara mı bişey oldu diye. Kafamı camdan bir çıkarıyorum ki binanın olduğu siteyi pkk’lılar sarmış, siteye saldırmaya çalışıyorlar, bomba atmaya, içeri girip insanları linç etmeye çalışıyorlar. Gözümle annemi arıyorum kalabalıkta, bakıyorum ki annem binanın duvarına yaslamış sırtını korku içinde ve şok olmuş, rengi beti benzi atmış bir şekilde boş boş uzaklara anlamsız anlamsız bakıyor. Annemi öyle görünce de ona bir şey olacak diye korkarken uyanıyorum hocam. Biliyorum baya karışık bir rüya hocam ama hayırlısıyla yorumlarsanız çok sevinirim hocam. Allah’a emanet olun. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

arifselim
Aleykum selam. Alışılan hayattan yoksun kalmaya, fakir ise zengin ve zengin ise fakir düşmesine, borçluların borçlarını istemelerine ve devam eden düzeninin bozulmasına işaret olarak yorumlanır. Bu dönemde birilerinden dolayı sıkıntılar ve zararlar görmesine de işaret eder. Diğer ayrıntıları yorumlamak için ise sana ve durumuna özel bir şekilde tabir edilmelidir. Rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada zina yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yılan görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.