Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:13
itikad
Yönetici

Cinler insan bedenine girer mi

Cinler insan bedenine girer mi

mum
Cinler insanı korumasız yani duasız ibadetsiz ve günahlar içinde bulduğunda, Cinler ve şeytanlar, insanların günahlarıyla açtıkları menfezlerden girer ve insanı çepeçevre kuşatırlar. Bu menfezler kapanmalıdır ki, onlar içeriye giremesinler ve insan da, onların şerrinden korunmuş olsun.

Okudunuz mu?  Cin yakma

Cevap: Cinler insan bedenine girer mi

ASUDE
bedene girmek değil de akal girmek aklı çelmek ve yoldan çıkarmak demek daha dfoğru olur buda kişinin elindedir Allah inancı ve teslimiyeti ile dolu olan bir müslümana hiç bir varlık yaklaşama inşAllah


Yorum: Cinler insan bedenine girer mi

Kayıtsız Üye
Kuran ayetlerinde içine girebildiği söylenmiyor. Ama insan derisinin gözeneklerinden geçebileceğine dair bir ayette bahsediliyor. Yani bedene girdiğine dair bir ipucu var. Ama Nerede olduğu önemli değil. Dışarıda veya içeride olsada neticede bu varlıklar insanla uğraşır. Cinleri ve şeytanı dost edinmemek ve nefse gelen iletilerin doğru olmadığı taktirde yerine getirmemek gereklidir. Bu tür rahatsızlığı olanlar rahatsızlıkları sürdüğü sürece, gece kalkarak yapılan, önce zikir, sonra abdest, sonra namaz gibi ibadetlere önem vermelidirler.

Bu kategoride yer alan Şeytanın Özellikleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler insan bedenine girer mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.