Anasayfa
8 Ocak 2024, 23:25
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüya yorumlama

İstihare rüya yorumlama

sundex
Selamun aleykum ben dün gece istihare ruyasına yatttım ruyam hakkımda bir yorum istemekteyim ALLAH şimdiden razı olsun dün bölük börçük uyudum ve bir kaç rüya gördüm ilk önce hoşlandığım kızı gördüm sadece yüzünü hatırlıyorum yanımdaydı renk filan hatırlamıyorum daha sonraki rüyam bayadır görmediğim bir arkadaşımla bir yerde oturuyoruz onun kız arkadaşı vardı ben ona nasıl gittiğini soruyorum ayrıldığını söyluyor ve kıyafeti siyahtı son rüyam ben kıyafetimin üstünü değiştircem ve sıralı tşörtlerimin yanına gidiyorum beyaz tişörtümü alıyorum bu rüyamı yorumlarmısınız


Cevap: İstihare rüya yorumlama

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle şunu bilmek lazımdır istihare konusunda rüya görmek şart değildir. İstihare hayır dilemektir ve insan uyanır uyanmaz kalbine gelen ilham önemlidir. Rüyanız olumsuz manaya işaret ediyor ama karışık rüyalar görüldüğünde istihare tekrar edilebilir.


Yorum: İstihare rüya yorumlama

sundex
ALLAH razı olsun kardeşim bide ben rahatsızım sabah hasta uyandım bu karışık rüyaların nedeni olabilir mi bide başka yorumu olan var mı

kardeşim senden başka cevaplayan yok şunuda cevaplarmısın ALLAH razı olsun ben yaklaşık 10 gündür yasin-i şerif okuyorum ve ALLAHA dua ediyorum YARABBİM karşıma evleneceğim kızı çıkar hayırlısını ve bir ömürlük olmasını diliyorum şuan içinde tek bu kız vardı


Cevap: İstihare rüya yorumlama

arifselim
Allah senden de razı olsun kardeşim. Dua edebilir ve Allah’tan hayırlısını dileyebilirsin elbette. Aslında en doğrusu öncelikle istişare yapmaktır. Yani bilen ve güvenilir kimselere o konuda danışmaktır. Daha sonra bir sonuç alınmaz ve bir karar verilemezse o zaman istihareye de yatılır. Allah hakkında hayırlı olanı nasip eylesin. Amin.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam .. dün gece evlilik niyetinde olduğum biri için ıstihare namazı kılıp uyudum rüyamda,,
Geceymiş baya bir kalabalık bir konser mi ne varmis tam hatırlamıyorum da neyse arkadaşlarimi görmeye çalışıyorum, herkesin yüzüne bakıyorum arkadaşlarımı bulmak için
Sonra babamı gördüm (babam sağ) tokalasiyoruz..

Daha sonra bizim evdeyiz küs olduğum teyzemle konuşuyorduk, birileri hakkında konuşuyordk..
Rüyam bu kadar hocam yorumunuzu bekliyorum , hoşça kalın ?


arifselim
Merhaba. Evlilik niyetin sadece olmak yetmez mutlaka o kimse hakkında araştırma yapılmış olması ve yinede kararsız kalmış olman gerekir. Eğer bu aşamada isen istiharen geçerli olur. Bu rüyan ise sana açık bir işaret olmaz. İstihare yaparken yada uyanınca kalbine o konuda gelen hissin sana daha açık bir işaret kabul edilir. İçin rahat etmemişse bir daha yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben dün istihare rüyasına yattım. Eski sevgilimle geleceğimiz hakkında istihareye yatmıştım. Rüyamda beyaz bir gelinlik giymiştim. Biraz kısa gelmişti. Yüzüme makyaj yapıyordum, sürdüğüm boya birden yeşil oldu. Tam olarak anlamı nedir.


arifselim
Aleykum selam. Eski sevgilim derken tam olarak ne durumda iken istihare yapmışsın anlaşılmıyor. Çünkü evlenmek için bir adım atılmadan ve kararsız kalınmadan istihare yapılmaz. Mutlaka istişareler edilmiş olmalıdır ve her türlü araştırmalarına rağmen içinde bir kararsızlık olması gerekiyor. Aksi takdirde istiharenin manası olmaz.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi akşamlar..
Hocam ya aklımı karıştıran bir soru varda, daha önce istihare namazı kılıp, rüya görmüştüm sizde yorumlamistnz Allah razı olsun .
Ben namazda niyet ederken ^evlenecegim kişi mi deil mi ^ diye niyet etmiştim ve rüya yorumu olumlu çıkmıştı.. istihare sadece hayırlı olup olmadığını öğrenmek için mi hocam , lütfen bunun ayrımını yapar misinz .
Şimdiden tsk ederim , iyi günler dilerim?


Tohat
Hayırlı akşamlar. Kararsız kalındığı zaman hangisinin daha hakkımızda hayırlı olduğunu öğrenmek için istihareye yatarız. Hayırlıysa veya değilse renkler ve hislerle Allah tarafından bizlere gösterilerek yolumuzu bu şekilde çizmemiz gerektiği bildirilir.


wasp
merhaba dün sevdiğim kişi ile evlilik hayırlımı olucak diye istiare namazını kıldım.daha öncekilerde hiç bir şey görmemiştim ama bu kez; bir arkadaşımla otobüse binmişiz mezarlığın önünden geçiyoruz ve hava aydınlık, üzerimize ışık yansıyor. Sonra hava kararmış akşam olmuş ve ben birden kendimi ablamın evinde çocukken aşık olduğum akrabamızla evlenicem diye haber verirken görüyorum. Akrabam evli ve ben şaşırıyorum ben başkasını seviyorum bu nasıl olucak diyorum. Rüyamın anlamı nedir gerçekten çok merak ediyorum.İstiare namazından sonra hiç bir şey hatırlamamak neye işaret oluyor bunu da öğrenebilir miyim? teşekkürler


arifselim
Merhaba. İstiharede önemli olan Allah’u tealanın insanın kalbine verdiği ilhamdır. İstihare esnasında veya rüyayı gördükten sonra insanın içine gelen olumlu veya olumsuz olan istek işaret olur. Gördüğünüz rüya ise hayırlıdır ve güzeldir ama içiniz rahat değilse bu şekilde tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Sevgilimle problemlerimiz vardı onşatı çözebilecek miyiz hayırlı sonuçlar var mı diye istihareye yattım. Rüyamda onunla tekrar konuştuğumuzu gördüm. Ama konuşmada o yine problemleri çözme taraftarı deği gibiydi ama uyanmadan önce tamam neyi çözmemiz lazım diye sordu bana bende tam anlatırken rüyamda öksürük krizine girip konuşamıyordum sonrasında da uyandım anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Değerli kardeşim. Rüyanız hakkında zaten gereken yorumu yapmışsınız ve içinizin rahat olmadığını söylemişsiniz. Çünkü önemli olan istihareye yatan kimsenin ne hissettiğidir. Ya istihare esnasında yada rüyadan kalktıktan sonra insana gelen his bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben evlilik konusunda kararsız kaldımda onu anlatacağım Ben rüyamda kırmızı vişne gördum fakat etrafta yeşildi sonra yeşil otlar gördüm birde kırmızı biber gördüm benim kafam karıştı lütfen yardım


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan hayırlıdır ve olumlu manadadır. Ama önemli olan rüya değil istihare esnasında veya uyandıktan sonra kalbinize gelen ilham ve istektir. Bu sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende istihareye yattım ayrı olduğum sevgilim için benim için hayırlı mı geleceğimiz var mı diye rüyamda ailelerimizleydik ve çok mutluyduk sonra ben onunla konuşurken bir sürü ayakkabı gördüm evin önünde ve bir tanesini de kendim giymeye çalışıyordum nedir acaba


arifselim
Merhaba. Olmak üzere olan bir konu hakkında istihare yapılır. Ortada olmayan ve meçhul olan konularda acaba geleceğimiz var mı olur mu gibi durumlar için istihare yapılmaz. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
ben bir bayanım ankaradan istemeye gelmeleri üzerine istihareye yattım rüyamda 2 arkadaşımla biri kız biri erkek ankaraya gidiyorduk otobusten indigimizde heryer zifiri karalıktı gidecegimiz yeri bulamıyorduk böyle garip bir rüyaydı sizce ne anlama geliyor


arifselim
İstihareye bir işaret olarak bu olumsuz manadadır. Ancak istiharede rüyadan ziyade bu konuda uyanırken sizin kalbinize gelen olumlu veya olumsuz istek sizin için bir işaret olur ve bu istek aynı zamanda rüyanızın da bir tabiri olur.


Kayıtsız Üye
Ben dün gece kendim için istihareye yattım. Eskiden beri çok olmasını istediğim birinin benim için hayırlı olup olmadığını bilmek için. Rüyamda bir oda gördüm. Duvarları beyazdı. Ama odada onun şapkasını bide arkadaşımın ceketini gördüm. Bu ne anlama geliyor acaba

Çok istediğim birisinin benim için hayırlı olup olmadığını görmek için istihareye yattım. Rüyamda sadece beyaz duvar gördüm. Ve o kişinin bir şapkasını bide kendi arkadaşımın ceketini gördüm. Bunun manası ne oluyor


arifselim
İstihare rüyası manası için bunun neye işaret ettiğini ancak uyanırken içinize doğan hisle bilebilirsiniz. İstiharede asıl önemli olan da rüya değil insanın içine gelen olumlu veya olumsuz istektir. Bu insana bir işaret olur.

Okudunuz mu?  Rüyada altın bilezik görmek

Kayıtsız Üye
Ben bir arkadaşım için istihareye yattım işi acele olduğu için bir gun yatmak zorunda kaldım ve rüyamda yeni evlenen kardeşimi beyaz gelinlikle gördüm bir çocuğu oluyordu ama bu beyaz bir kediydi aklım çok karıştı..


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihareye herkes kendisi yatması sünnettir. Rüya olarak güzel bir rüyadır ancak bu durumun arkadaşınızla ilgili olduğunu söyleyemeyiz.


Denizsu
Merhaba siz istişare yapın dediniz ama netten baktım ne demek olduğunu bilmiyorum danışmak diyor kime başvuru cam …birde gece rüyamda o insanın cebinden anahtar aldım kusura bakmayın çok soru soruldum şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare ile istişare ayrı şeylerdir.

İstihare demek kelime anlamı olarak hayır dilmek anlamına gelir. İstihare için iki rekat namaz kılınır dua edilir ve bir işaret almak için uyulur.

İstişare ise, bir şeyi bilen ve tecrübe sahibi olana danışmak anlamına gelir. Merak ettiğiniz veya karar veremediğiniz konuyu, o alanda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz birisine giderek yapacağınız işin doğru olup olmadığını sorarsınız. Buna istişare denir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben evliliği düşünüyorum ve erkek arkadaşımın hayırlı olup olmadığı için istihareyr yattım rüyada sarı kahverengi arası bir pantolon gördüm birazda yirtikti ve bu erkek arkadaşıma aitti rüyada. birde çorap gördüm yine onun olduğunu söylüyordum siyah üstüne beyaz benekler vardı yorumlarsaniz sevinirim…


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüyadan uyanınca eğer içinize olumlu bir istek oluştuysa bu hayırla tabir edilir. Çünkü önemli olan rüya değil, Allah’ın istihare sırasında insanın kalbine verdiği histir. Bu sizin istihareniz için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Ben namaz kılmadan yattım Allah’ım hayırlıysa göster dedim beni isteyen çocuğun gözleri yeşil di rüyamda gerçekte öyle değildi. Kabul ettim nişanlanacaktık olmadı.


arifselim
Öncelikle istihare namazını kılmalısınız ve ardından dua ederek uyumalısınız. İstihare için rüya görme şartı yoktur. İstihare için önemli olan bir his ve bir ilham almaktır.


Erol oskan
Hocam benim sevdiğim istemeye gittik dediler en kısa zamanda size haber vercez dün gece istare namazına yatı rüyada biz istemeye gitmişiz oda kar görmüş her yer kırmış oda işten karın üstünde kayarak eve geliyormuş hocam ne demek bu yardımcı olurmusunuz

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare namazı sonrası

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada kar görülmesi genellikle hayra yorulur. Ancak istihare için asıl önemli olan zaten rüya değildir. Önemli olan istihareye yatan kimsenin içine doğan his ve istektir. Bu istek o kimse için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Hocam bir meslek için yatilan istiharede 1. Gün 3 tane sarimsi baston 2.günse yabancı sarışın bir bayan sarılıyor bu ne anlama gelir iyi gunler


arifselim
Merhaba, istihare için bu rüyaların ne anlama geldiğini anlamanız için bu konuda insanın kalbine doğan his nedir ona bakmak lazımdır. İstihare için önemli olanda budur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir sınava geç kalmıştım sonra sınavı mi verdim ama okuldan çıkarken okulun çatısı birden akmaya başladı cabukca merdivenden koşarak indik.. sonra yine bir evin orda çamurlu bir yerden geçtim çalgı çalıyordu evin önünde uyandim


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüyayı istihare rüyası olarak sormuşsan olumlu olarak tabir edilmez. Önemli olan içinin ne hissettiğidir. Eğer emin olmamışsan tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar anlatacağım rüyayı yorumlanabilir misiniz lütfen?
Bir oda gibi bir yer tavanı ve duvarları kıpkırmızı ateş gibi ve orda 7 tane kapı ve o odanın içerisinden bir yerden rüyaya yattığınız kişinin kokusu geliyor ama nerden olduğu belli değil kapıları açmaya çalışıyorsunuz ama açılmıyor ve siz uğraştıkça elleriniz kanıyor.
Bunu yorumlayabilir misiniz teşekkürler.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüyan hayırla tabir edilmez. Sanırım bu rüyayı istihare içinde sormuştun. Bu istihare içinde hayırlı değildir ve o kimseden uzak durmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba 2 gun önce nişanlım nişan atma kararı alıp kayboldu ortadan ve bana hiç bir şey söylemedi aileme haber göndermiş sadece ve bende onu beklesem hayırlı mi olur diye istihare namazını kılıp yatım ve rüyamda beyaz fayanslı biyerde kuzenim bana elinde pembe beyaz sarı renkli tabakta dondurma verdi gitti bu neye işarettir.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu hayırlı olarak istihare için tabir edilmez. Bu konularda en doğrusu hızlıca bilen kimselere danışmak ve hiç uzatmadan meseleyi kapatmaktır.


Kayıtsız Üye
Evlenme arefesinde hayırlı mi diye bir tanıdık istihare ye yattı rüyada aglayan bir kadın gördü normal rüya tabiri olarak olumlu ama istihare rüyası olarak nasıl yorumlanır yardımcı olursaniz sevinirim.


arifselim
Evlenme arefesine geldikten sonra artık istihareye yatmak pek isabetli olmaz. Ama genel olarak bu rüya hayırlı olduğu gibi istihare olarak da olumlu tabir edilir. Ancak esas istiharede önemli olan insanın içine doğan o konudaki hisleridir.

Okudunuz mu?  Rüyada kefenlenmiş ölüleri tabut içinde görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, evlilik düşündüğüm birisi için istihare namazı kıldım. Rüyalarım: 1=kocaman inşaat halinde olan bir binanın yanına yer sofrası kurulmuş çeşit çeşit yemek vardı. Kalabalık bir şekilde hep beraber yerde yemek yedik.

3=transparan bir poşetin için rengarenk şekerlemeler vardı. Bu poşeti bulunca şekerlemelere çok sevinip mutlu oluyorum.

-Rüyalarım bu şekilde. Yatmadan, hayırlı olup olmadığını bildir ALLAH’ım diye dua ettim. Yorumlarsanız çok sevinirim, ALLAH razı olsun hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bütün rüyaların istihare için olumlu ve hayırlı olarak işaret eder. İstihare için ilk rüya veya ilk işaret önemlidir. İlk rüyanız da hayırlı anlamına gelir. Ayrıca istihare dışında mutlaka bilen ve güvenilir insanlarla danışma da sünnettir. Daha sonra bir karar verin. Allah mesut eylesin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bir işi denesem mi denemesem mi olur mu olmaz mı yapabilir miyim diye çok düşündüm geniş bir arastirma yaptim yakinlarima sordum bu isi bilenlere sordum ancak yine de karar veremedim bende istihare namazı yapayim dedim .her namazdan sonra kendimde bir rahatlama gördüm.ondan sonra namazın ikinci gunun aksami rüya gördüm rüyamda babamin köyüne gidiyordum ve oradan şehir merkezine gidiyordum . ben oralari bilmem ama kaybolurum korkusuda yok icimde neyse güzel geniş bir cadde de yürüyorum insanlar orada alisveris yapiyorlar . sonra kuzenim beni ariyor nerdesin ne yaptin diye orada onunla konusuyorum sonra ruyam bitiyor sizce bu ruyanin manası nedir ?


arifselim
Merhaba kardeşim. rüyan istihare için hayırlı ve olumlu olarak tabir edilir. Eğer içine gelen istek ve arzularda olumlu ise Artık Allah’a tevekkül ederek işini yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba brn nişanlım benim nasibim mi diye tereddüt yaşayıp anneme istiare yaptırdım rüyasında heryerin kar yağmış gibi beyaz bulutlu gördüğünü nişanlımla benim üstümdeki elbiselerin renkli olduğunu ama etrafa genel olarak beyazın hakim olduğunu gördüğünü söyledi sizce bu rüyaya göre nişanlım benim nasibim mi oluyor lütfen yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihareye şu kişi nasibim mi diye yatılmaz. Şu iş benim için hayırlı mı değil mi diye yapılır. Ayrıca istihareyi herkes kendisi için yapması gerekir sünnet olan budur. Bu durumda istiharede görülen bu rüyaların bir yorumu olmaz sizin için.

Okudunuz mu?  Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Meral
Eşimden ayrılma kararı aldım çünkü eski eşiyle görüştüğü için ve yalan konuştuğu için. Istiharem de kayinvalidemle konuşmuyorum bana diyor ki eski eşi gidecek hani sen bana bakacaktin? Bende cevap veriyorum eğer o giderse elbette gelip ben sana bakacağım. Ve daha sonra ablam gelip sohbet etmek için benimle tenha bir yere gidiyor ve sonrası ayrılıyoruz. Iki erkek oğlularimi hatırlar gibiyim tam göremedim ama hissettim oysa gerçek de bizim çocuklarımız yok ama istiyorduk. Bu istihareden önce yattığım çocuk için istiharede de 5-6 çeşit fidan gördüm. Istisarenizi bekliyorum cagresiz ve kararsızım
Tsk


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. İstihare için bu ayrılmanız hayırlıdır anlamı çıkarılmaz. Zaten istiharede önemli olan Allah’ın içinize o konuda verdiği istek ve huzurdur. Eğer içinizde olumlu veya olumsuz gibi bir istek yoksa o zaman istihareyi tekrar edebilirsiniz. Ayrıca böyle çok ciddi konularda sakın sadece istihare ile karar vermeyin mutlaka danışın, düşünün ve iyice araştırdıktan sonra bir karar verin.


Kayıtsız Üye
evlilik konusunda karar veremediğim biri var çünkü mezhep olarak uyumlu değiliz bende defalarca istihareye yattım hiçbirini kimse yorumlayamadı bende anlayamadım en son gördüğüm rüyada tanımadığım bir evdeydim ev boş odaları yıkık dökük ve karanlık bende aydınlık bir oda arıyordum ve buldum odada sayamadığım kadar çok erkek bebek gördüm. yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Selamun aleykum. Öncelikle şunu hatırlatmak isterim; istihare ile her zaman yanılma ihtimali olabilir. Eğer hayırlı olmadığı belli olan bir durum ortadaysa onun için istihareye yatmak zaten yanlıştır. Rüyada gördüğünüz durum ise oldukça olumsuz bir dönmeden sonra ulaşacağınız çok hayırlı bir döneme yorumlanır. Artık siz istişare ederek yani danışarak bir karar veriniz. Allah yardımcınız olsun.


Kayıtsız Üye
Rüyada sevgilim in benim için hayırlı bir insan olup olmadığına karar vermek için yattım. Ilk akşam rüyada başka biri ile evli olduğumu gördüm. Akrabami ziyaret e gitmisiz. Ama eşim başka biri idi. Ikinci gün yattım. Bu sefer savaşa giden bir asker gördüm buda başka biri idi. Ama benim sevdiğim adammis. Savaşa gitmem gerek diyo. Bırakma beni geri gelemiceksin diyorum ama beni dinlemiyor bile. Nolur biri yorumlasin


arifselim
İstihare rüyası açısından uyandığında eğer uyandığında için huzurlu ve mutlu ise ilk rüyan bunun çok hayırlı olduğu manasına işaret eder. Önemli olan rüya değil senin içine gelen istektir bu sana bir işaret olur.

Okudunuz mu?  Rüyada dut toplamak olgun dutları görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Ben bir kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihare namazı kıldım. Rüyamda da akşam vakti bir düğündeydik babam vardı yanımda olacak başka bir düğün için erkek arkadaşını da çağırabilirsin diyordu ben gülümsüyordum babam bana sen aşıksın aşık diyordu evlenebilirsin o çocukla diyordu. Nasıl yorumlamalıyım ?


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya istihare için hayırlı bir kısmete tabir edilir yani olumlu manaya işarettir. Ayrıca önemli olan rüya değil senin içine gelen istek en güzel işaret olur.


Kayıtsız Üye
İyi günler, ben günlerdir kararsızlığımla kalp daralması sıkıntısı çekiyorum, istihareye yattım evlenmeyi düşündüğüm kişi için, şahane bir evlilik teklifi organizasyonu hazırlamış fakat söz kurdeleleri siyahtı sonra mutluluktan çevremde koşarken kadının biri kalabalığa ateş etmeye başladı ama benle karşılaşınca seni tanıyorum sen kaç dedi dönüp sözlendim onu da vurma dedim ateşi bıraktı sana demiştim bak ne güzel diye mutluluktan ağlayıp sarıldık, Allah ikimizede bu dünyada ve ötekinde hayırlısını versin ama neden bunu yapıyosun dedim, kadın ağlayarak ismimi söyledi ve uyandım. Yorumlayabilir misiniz, teşekkürler.


arifselim
Hayırlı günler. Şunu her istihareye yatan çok iyi bilmesi lazım; istihare için rüya görme şartı yoktur ve önemli olan kişinin içine doğan olumlu yada olumsuz olan his ve isteğidir. Rüyanız güzel bir rüyadır buna rağmen içinize doğan huzura da bakmalısınız.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi günler. Ben yeni bir ilişkiye başlama kararı almadan önce o kişiden istihareye yatmasını istedim. O da rüyasında ormanlık alanda çimenlerin üzerinde piknik yaptığımızı gökyüzünde bulut olmadığını benim üzerimde beyaz tişört mavi eşofman onun üzerinde kot şort olduğunu söyledi. Daha sonra başımızın üzerinde beyaz gagası turuncu bir kuşun daireler çizerek uçtuğunu ve o kuş geldikten sonra bizim cinsel bir birliktelik yaşadığımızı ama kuşun gitmeyip daire çizerek uçmaya devam ettiğini söyledi. Sabah uyandığında da huzurlu uyanmış. Yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum.


arifselim
Hayırlı günler istihare için hem bu rüya hemde içinize doğan his olumlu olarak yorumlanır. Eğer içiniz rahatsa bundan başka bir şey yapmaya gerek yoktur. Önemli olan her konuda mutlaka istişarede edilmelidir. İstihare ile yanılmak her zaman mümkündür.

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar benim erkek arkadaşım var ve teyzem bizim için istihare yattı rüyasında kırmızı gul bahçesi ve annemi ceyizimi yikamis asarken görmüş sizce nasıl yorumlanir şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüya hayırlıdır ancak istiharede herkesin kendisi için yapması sünnettir. Ayrıca istiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan içinizin rahat etmesidir. Allah sizden de razı olsun.


nesnes
Hayırlı günler, bir kaç gün önce hayatımdaki insanın benim için doğru insan olup olmadığını anlayabilmek için Rab’bimden bana göstermesini istedim ve istihareye yattım. Rüyamda sevdiğimin evindeydim, çok güzel aydınlık bir evdi ve perdeler bembeyaz rüzgarla hafif hafif uçuşuyordu. Bu rüyayı nasıl yorumlayabilirim yardımcı olun lütfen.
Allah razı olsun


arifselim
Hayırlı günler kardeşim istiharede esas önemli olan rüya görmek değildir önemli olan istihare esnasında ya da sabah Uyandıktan sonra Allahü teâlânın insanın içine koymuş olduğu olumlu ya da olumsuz olan hissi ve isteğidir bu insan için en güzel işaret var. Ayrıca görmüş olduğunuz rüyada olumlu ve hayırlı bir rüyadır. Allah sizden de razı olsun.


Kayıtsız Üye
Konuştuğum kişinin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihare yaptım. Rüyanda ise otobüs durmuş yolcu bekliyor yanımda da kız arkadaşım var. Sonra ben camdan dışarı bakıyorum karşıda inşaatta işçiler çalışıyor sonra birisi düşüyor inşaattan ve ardından diğer arkadaşlarıda onu kurtarmak için atlıyor . Rüyamı neye yormalıyım


arifselim
Bu rüya istihare için olumlu manaya tabir edilmez. İstiharede asıl önemli olan işaret zaten insanın içine bir his ve ilham olarak gelir. Bu his en net işaret olur.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar ben istihareye yattım kuzenim için rüyamda beyaz parlak kemer ve 25 tane porselen tabağa sürekli yemek koyuyorum daha sonra yazma başörtü gördüm (evlilik için yattım )sizce nasıl yorumlanır yardımcı olur musunuz


arifselim
Selamun aleyküm. İstihareye herkes kendi işi için yatmalıdır sünnet olan budur. Bir rüya olarak bu hayırlıdır ve iyiye delalet eder. Size tavsiyem kuzeninizinde istihareye yatmasıdır.


Kayıtsız Üye
dün gece istihareye yattım rüyamda deniz gördüm çok güzel duru ve sakindi ailemi denize girmek için ikna ettim girdik yüzerken birden hava kara bulutlarla doldu deniz dalgalandı kaçarak denizden çıktık hava tekrar çok az güneş açtı ve deniz balçığa dönmüştü sizce bunun anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Üveys zikrinde görülen rüya

arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya sizin için olumlu manaya işaret değildir ama asıl önemli olan sizin uyandıktan sonra bu rüya hakkında içinize doğan huzur yada huzursuzluktur. Ona göre bu rüya size bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
2 kere istihareye yattım
1. de kiraz ağacı gördüm. Yedim ikram ettim. Çok güzel bir rüyaydi. 2.de ise iftar yemeği hazırladım. Sebze yemegiydi. Sabah ezaniyla uyandım. Anlamlarına baktığımda güzel fakat istiharede kırmızı renk hayir siz diye biliyorum.


arifselim
Aleykum selam. Her iki rüyanda hayırlı ve olumlu manaya işarettir. Burada renklerin bir önemi yoktur. Ayrıca içine huzur veya huzursuzluk doğması da en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Beyaz küp şeker gördüm yeşillik gördüm akrabanın bir çocuğu var 2 veya 3 yaşında onu gördüm ve dediki beni 27 defa öptü bu abla dedi evlilik için yatmıştım yorumlarsanız sevinirim


arifselim
İstihare için bu rüya hayırlıdır. İstiharede asıl önemli olan rüya değildir çünkü rüya ile insan yanılabilir. Asıl önemli olan sizin içinize gelen huzurdur. Bu huzur ve his sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Ben sevdiğim kişinin hakkimda hayirli olup olmadigini öğrenmek için istihareye yattim rüyamda beni istediklerini ve nisanlandigimi gördüm bu ne demek acaba


arifselim
Bu rüya isteklerinin olumlu olduğuna ve sevdiğinle evleneceğine tabir edilir. Hayırlı manası net ve güzel bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dile.


Kayıtsız Üye
Evlilik için istiareye yattım. Rüyamda çarşaf gibi düz mavi bir Deniz kıyısındayız. Yeşil fıstık çamları var. Bursa Gemlik’te daha önce gördüğüm bir yer burası. Etrafta sis var beyaz ama heryeri kaplamamış. Bulutlar asağıya inmiş gibi. Hava aydınlık güneşli öğle saatleri. Boş bir tahta piknik masası var. Erkek arkadaşımla ben bu masanın yanında ayakta birbirimize ısrar ediyoruz.


arifselim
Rüyan genel olarak güzel bir rüyadır. Ama istiharede rüyadan ziyade senin içine doğan huzur veya huzursuzluk hissi en doğru işaret olur. Ayrıca önemli olan her meselede sadece bir rüya ile karar vermek yanlıştır. Mutlaka bilen ve güvenilir kimselere danışmak fikirlerini almak gerekir.


Kayıtsız Üye
merhaba görücü usulü bir evililk için görücü geldi ben istihareye yattım 3 defa ve sadece 1inde gördüm mutfakta yaspasta yaparken süslemek için dolabı actım bir tepsi çilek aldım mutfakta gri renkti sonra tarafsız olsun diye kızkardeşim yattı o da siyah boncukla takı yaptıgını görmüş. sadece 1 hafta konuştuk henüz ısınamadığımdan ya da psikolojik olarak korkup istememe durumu olabilir mi ?

Okudunuz mu?  Rüyada Hz.Aişenin mezarını ve Hz.Aliyi görmek

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. İstiharede ilk işaret gelene kadar devam edilir. İstiharede rüya görmekte şart değildir. Önemli olan insanın içine doğan huzurdur ve huzursuzluk gelmesidir. Bu his en açık işaret olur. Ayrıca bir rüya ile sadece amel etmek yanlıştır. Mutlaka istişare yapın sonra bir karar verin.


Kayıtsız Üye
3 gün istihareye yattım ilk gün gelinlik bakmaya gidiyorum, beyaz yorganı arkadaşım hediye ediyor, kardeşimin üzerinde yeşil tişört görüyorum ve en sonunda istediğim kişi karşıdan geliyor pis bir derenin kenarında dururken o beni çekiyor. 2.gün mevsimsiz kar yağıyor. 3.gün ise büyük kuru bir ağacın üzerinde oturuyordum ama onunla alakalı bir şey görmedim 3.günü.


arifselim
İstiharede ilk gelen işarete itibar edilir. İlk rüyan hayırlıdır ve olumludur. ayrıca içine doğan huzur yada huzursuzluk sana en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben dün gece istihareye yattım sevgilimle durumumuzu öğrenmek için. Onunla beraber bir konserdeyiz ünlü birinin. Ünlü birini aramıza alıp beraber resim çekildik. Hatırladığım sadece bu kadardı. Tekrar yapmam gerekiyormu ? Ben bu durumda çok kararsız kaldım


arifselim
Merhaba kardeşim. Durumumuzu öğrenmek için derken anlamadım ama eğer hayırlı mıdır niyeti ile yapmışsan be net bir işaret değildir. İstihareni tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Hocam biri icn dua ediorum sürekli istihare kldm hayrlimi die o dualar onun icn rüyamda net olarak yelpaze gördüm pazar yeri gibi yelpazeler yeşil pembe aliom sonra bir tane kadın her renginden al dio Bnde alıyorum ne demek bu


arifselim
Rüyan açık bir mana ifade etmez. İstiharede zaten asıl önemli olan rüya değil senin içine gelen huzur yada huzursuzluk hissidir bu sana en açık işaret olur. Eğer için rahat değilse istihareni tekrar yapabilirsin.

Bu kategoride yer alan Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüya yorumlama Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.