Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
missa02
Abone

Kimse beni sevmiyor içimde nefret oluşuyor

Kimse beni sevmiyor içimde nefret oluşuyor

Kayıtsız Üye
Bu Allah’ın bir imtihanı mı ?
Kimse beni sevmiyor. On beş yaşındayım ve çirkin bir çocuğum. Annem, babam, amcalarım bile benden nefret ediyor. Hep ağlıyorum. Onlara karşı içimde nefret oluşuyor. Kendimden zaten nefret ediyorum. Hiçbir işi başaramayan bir çocuğum. Bir sürü sıkıntılarım var. Vücudum aynı kadın vücuduna benziyor. Taciz ediliyorum. Hayattan nefret edecek duruma geldim. Silah alacak parayı biriktirdikten sonra intihar etmeyi planlıyorum. Allah’a isyan etmek istemiyorum.

Okudunuz mu?  Emri bil maruf nehyi anil münker ile ilgili hadisler

Cevap: Kimse beni sevmiyor içimde nefret oluşuyor

haci
şöyle bir etrafına bir bak bakalım dertsiz sorunu olmayan kimse varmı?hani ayette;sizden öncekilerin başına gelen sizin başınıza gelmeden cennete girebileceğinizimi sandınız.bunu sahabe dönemindeki yaşantıyla kıyaslamamak lazım o günün şartları öyle imtihandı bu günün şartları başka imtihan.güzellik ise gelip geciçi bir şeydir nice güzel insanların gençlik fotolarına bir bak bakalım.mühim olan insanın iç güzelliği.sevmek ise şahsen benim düşünçem Allah beni sevsin yeter kimsenin beni sevmesini beklemem.güzel kardeşim son tavsiyem helalı haramı sana anlataçak insanlarla otur kalk inanıyorum ki faydasını ziyadesiyle göreçeksin.

Okudunuz mu?  Şafi mezhebindee abdest alırken boynu meshetmek mekruh mu?

Yorum: Kimse beni sevmiyor içimde nefret oluşuyor

Kayıtsız Üye
İçimdeki ses kötülüğü mü istiyor yapmak istemediğim şeylere beni zorluyor ve sadece elimden gelen şey onun kalbini kırmak olluyor.Kalbini kırmassam daha çok ileriye gidiyor ve bu durumdan hiç hoşnut değilim.


Taciz

Bu kategoride yer alan Yatarken, Yatmadan önce okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kimse beni sevmiyor içimde nefret oluşuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.