Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:34
missa1
Abone

Üzülüyorum, Haram mı ?

Üzülüyorum, Haram mı ?

1stwarrior
Merhaba. Ben geçmişte kaçırdığım fırsatlar ve boşa harcamış olduğum zaman için üzülüyorum. Geceleri kafamı yastığa koyduğumda hep yaptığım hatalar aklıma geliyor. Eğer o hataları yapmasaydım şuan daha başka mevkilerde olabilirdim. Hergün pişmanlık duyuyor ve üzülüyorum. Bugün bir yazı okudum üzülmek haramdır diye. Kur’an dan ayetler vardı yazıda. Herşey Allah tan geliyor üzülmeyin, şeytan üzüntü vererek sizi oyuna getirir gibisinden bir yazıydı. Ancak Allah beni felakete falan uğratmadı, bir yakınımı falan almadı, ben bu şekilde üzülmedim. Ben kendi yaptığım hatalar nedeniyle üzülüyorum. Günaha girmiş oluyor muyum üzülerek ?

Okudunuz mu?  Rüyalanmak için dua

Cevap: Üzülüyorum, Haram mı ?

haci
insan geçmişte yapmış olduğu hatalardan dolayı tabiki pişmanlık duyar vede üzülür.üzülmek sevinmek insanın yaradılışında var.üzülmek insanı günaha sokmaz ama.günah işlemek insanı günahkar yapar.hatalardan ders çıkarıp tevbe etmek ise Allah tealanın bize sunduğu bir fırsattır.tevbe kapısı kapanmadan elimizi çabuk tutmalıyız.

Okudunuz mu?  Veysel karani duası

Üzülmek haramdır

Bu kategoride yer alan Sayısızca gıybet etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üzülüyorum, Haram mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.