Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:19
dualar
Yönetici

Kalp gözünün açılması için okunacak dualar

Kalp gözünün açılması için okunacak dualar

mum
kalp gözünün açılması duası

Kalp gözünün açılması için okunacak dualar


DUANIN OKUNUŞU

Allahümme erinelhakka hakkan verzuknâ ittibâ’ahü ve erinel bâtıla bâtılan verzuknâ ictinâbehü bi-hurmeti Seyyidil-beşer. Aleyhi ve alâ âlihi ve eshâbihi minessalevâti efdalühâ ve minetteslîmâti ekmelühâ.

DUANIN ANLAMI

Ya Rabbi! Doğruyu bize doğru olarak göster ve ona uymayı bize nasip et ve yanlış, bozuk olan şeylerin yanlış olduklarını bize göster ve onlardan sakınmamızı nasip et! İnsanların en üstünü hürmetine bu duamızı kabul buyur!

Okudunuz mu?  Ben beni bıraktığımda,Sen beni bırakma Allahım

Cevap: Kalp gözünün açılması için okunacak dualar

HADİE
insan nefsine uyan bir varlıktır dünya ve dünyevi şeyleri sever ve bu haller onun kalp gözünün kararmasına sebep olur Allah’a yönelmeli bu duayı okuyarak yardım ve tövbe edilmelidir


kalp gözünün açılması için dualar, kalp gözü ne demek, 3 göz

Bu kategoride yer alan Tebareke suresinden sonra okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalp gözünün açılması için okunacak dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.