Anasayfa
30 Kasım 2023, 5:31
Sohbet
Yönetici

Hz. Alinin tövbe ile ilgili sözleri

Hz. Alinin tövbe ile ilgili sözleri

melle
Hz. Alinin tövbe sözleri

Allah’ım! Belâ ve musibetlerden, düşmanların sevinmesinden, hapsedilmekten, bağlanmaktan, sopa ve kamçılarla dövülmekten sana sığınırım.

Allah’ım! Benim günahlarım sana zarar vermez, senin bana merhamet eylemen de senden bir şey eksiltmez.

Okudunuz mu?  Karışık abdest alınır mı?

Allah’ım! Senden bu ayda; iyilik, fetih, yardım, bereket, bol rızk, aydınlık, temizlik ve hidayet dilerim. Bu ayın şerrinden, bu ayda cereyan edecek olayların şerrinden ve bu aydan sonra cereyan edecek olayların şerrinden sana sığınırım…..


Cevap: Hz. Alinin tövbe ile ilgili sözleri

HADİE
hazreti ali yiğit cesaretli ve çok akıllı bir halifeydi ayrıca efendimizinde damadıydı o peygambere bağlı Allah yolunda bir müslümandı ve yinede tövbe ederdi af dilerdi

Okudunuz mu?  İbni sina neyi bulmuştur

hz alinin tövbe ile ilgili sözleri

Bu kategoride yer alan Hüzün yılı nedir kısaca başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Alinin tövbe ile ilgili sözleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.