Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:38
sizden1
Abone

İfrit Nedir? İnsana Musallat Olur mu? Ve Olursa Neden Musallat Olur?

İfrit Nedir? İnsana Musallat Olur mu? Ve Olursa Neden Musallat Olur?

Aura
Allah’ın selamı üzerinize olsun…

Ben daha önce açtığım konularda psikolojik rahatsızlıklarımdan az çok bahsetmiştim fakat artık bana musallat olduğuna fakat nasıl bir varlık olduklarına dair bir bilgim olmadığı için artık araştırmaya başladım. Bilim metafizik ve parapsikoloji gibi terimlerle bahsediyor bu tür konulardan fakat ben artık bıktım Allah’ın sevgili kulları… İnanın 7 yıl oldu 2009’da ilk bilmeden değişik ritüeller yapmıştım fakat Rabb’imin benimle konuştuğunu sanıp yanılarak ritüeller yapmıştım. Akıttığım kanım, yaktığım ateş ve yaktığım kağıtlar bunun bir parçasıydı. O gece acile kaldırılmıştım ve hayal meyal hatırlarım; insanlar uyuşturucu komasında sanıp etrafımda başıma toplanmışlardı. Ve unutamadığım bir imtihanın başlangıcı oldu, doktorun o an hemşireye söyledikleri… Hala hatırlarım fakat burada açıkça anlatmak istemiyorum. İlk başta hastalığım Bipolar Bozukluk olarak teşhis edildi 2009 sonlarına doğru. 2012’den bu yana şizofreni türü olan Şizoaffektif Bozukluk tedavisi görmekteyim ve daha 1 hafta önce Epilepsi(Sara) teşhisi de konuldu çekilen Eeg(beyin filmi) sonucunda… Böyle nasıl anlatsam, ruhsal mental anımdayken aklımdan Allah’ı geçirince birkaç nesne sert bir şekilde yer değiştirerek hareket ederdi arada. Af edersiniz, duşta gusül abdesti alırken bile olmuştu bu… Daha yeni benzer sorunlardan muzdarip olan bir arkadaşıma Facebook’ta bir ekran görüntüsü alarak beni internet üzerinden tanımlayamadığım varlıkların rahatsız ettiğini artık canıma tak ettiği ve bardağı taşırdıkları için göstermek zorunda kaldım. ”Kardeşim bu resimde … kelimeler bildirimlerimde var mı?” yoksa ben halüsülasyon mu görüyorum?” dedim ve o an arkadaşım ”Evet, bu resimde dediğinin aynısı yazıyor.” dedi. Ve gerçek olduğunu biliyordum zaten. Korkmuyorlar gibime geliyor, daha doğrusu anlayamıyorum ve anlam veremiyorum. Kafanızda soru işareti oluşmasın; o an arkadaşımla özelden konuşurken şaka yaptığım bir kelime o arkadaşımın alakası olmayan bende ekli olan birisinden ”sayfa daveti” olarak o şaka isminde ”sayfa ismi” olarak geldi. Bunları gerçeklik payı olması için örnekler üretmeyin lütfen çünkü bu tür ve çok daha ağır şeyleri hep 2009’dan bu yana internet üzerinden genelde paylaşımlarla durum güncellemesi olarak görüyordum.

Okudunuz mu?  Kabede neden çıplak ayakla tavaf yapılır?

Allah rızası için bana yardım edin. Bana istirham ediyorum farklı forum konularına yönlendirmeyin. Kısa ve geçici cevaplar vermeyin çünkü hayatta beni ayakta durmama tek vesile olan çok sevdiğim bir insanı öldürmem veya kendimi öldürmemle alakalı şeylerle bile rahatsız ediyorlar beni artık. Bana forum yöneticileri yardım etsin, ne olursunuz artık dayanamıyorum… Özel mesaj ile yardım etsinler, karıncayı bile incitemem ben… Allah rızası için olsun bu, istirham ediyorum yıldızların sayısınca…

Okudunuz mu?  70 kat ve sonsuz cehennem ateşi azabı

Cevap: İfrit Nedir? İnsana Musallat Olur mu? Ve Olursa Neden Musallat Olur? Yardım Edin! Lütfen Okuyun!

Şema
Cin musallatı vardır ama Öncelikle tıbbi yöntemleri ihmal etmemelisiniz. Son noktaya kadar tıp eşliğinde gidin. Daha sonra diğer yöntemlere başvurun.


Yorum: İfrit Nedir? İnsana Musallat Olur mu? Ve Olursa Neden Musallat Olur?

Kayıtsız Üye
Yaptığın ritüellerle bilinçaltına inmişsin buradan çıkmak gerçekten zor tevhid ilmine girmelisin ve tek bu iş tek başına düzelmez daha ileri seviyeye gider erken tedavi gerekiyor yoksa bizi dinleyemez olursun buradan cıkarsın

Okudunuz mu?  Kelime-i Tevhit söylenişi

Yorum: İfrit Nedir? İnsana Musallat Olur mu? Ve Olursa Neden Musallat Olur?

Kayıtsız Üye
Aynı sorunu bende yaşadım anne karnında ifrit musallat olmuş bana. 6 yaşımda da maridlerin düğününe katılmışım nasıl becerdiysem. Bir hocaya gittim gebzede Eyüp hoca Allah razı olsun çok yardımcı oldu. Istersen bir araştırma yap ve görüş.

Okudunuz mu?  Bir insanı kandırmak

hayhuyhay
Kusura bakmayın ama bildiğim kadarıyla bahse konu yaratıklar hiç bir insanın olmadığı çok uzak diyarlarda yaşarlar. Nesneleri hareket ettirebilirler. Çok hızlı ve çok güçlülerdir. Böyle basit bir şekilde uğraşmazlar kimseyle. insanla işleri de yoktur. olmasında. Psikolojiktir muhtemelen. lütfen böyle hoca diye tabir edilen insanlara inanmayın kanmayın. Mutlaka ehil insanlar vardır. ama ehil olmayan çok fazla saçma sapan insanlar var. takıntılı insan bunlar kandırırlar. İfrit denilen yaratıklara sadece Süleyman Aleyhisselam hükmetmiştir. Onlara hükmedecek şuan dünyada başka bir insan yoktur. Boşa kandırırlar sizi.

Okudunuz mu?  Sırrı Azam Ahmedi Devran

sultan_147
Selamun aleyküm kardeş. Benim annemde şizofreni seni o kadar iyi anlıyorum ki. İsyan etme kardeş. Allah’a tevekkül et. Namaz kıl ve dua et. Allah şifalar versin kardeşim.


Kayıtsız Üye
Kardeşim Sen Kuran Okumayı Biliyormusun. Bir ikincisi Bu Tür durumlarda Senin Yaşantın olsun yasadiklarin olsun bunlar önemli kardeşim bende bazı seyler yaşadım. Sana inanıyorum anlattıkların olabilir. Ama Sen ilaçlarını düzenli olarak kullan iç ve sana tavsiyem medyumlara kesin ama kesin gitme bak kardeş sen varya Sen direk ya gel bitlise yada Adıyaman Menzile Git Ha gidincede buralarda medyum felan sorma Direk Şeyleri Sor sen Direk Dergaha yada Medreseye Git olurmu. Ayrıca Evet İfritlere Hükmetme Gücünü Allah Cc. Hz. Süleymana Vermişti Lakin Tasavvuf Ehli insanlar var onlar sana çok fayda verecektir. Sürekli Abdestli Olmaya Çalış Günde 7 Defa Ayet-el Kürsi Oku Birde 3 er Defa Muavvizeteyn ( Felak , Nas ) Sürelerini Bu yazdıklarım. 5 DK ni Alır. Yap Farkı Gör Yazık Günah Medyum felan Gitme sen. Seninle Özel Olarak Konuşmak isterim ama mesaj tarihi ‘nden Ötürü Şuan Nerdesin Ne yaparsın Buraya Ne Zaman Gelirsin bilmiorum. Kendine iyi Bak Allah’a Emanet ol.

Okudunuz mu?  Defalarca boşadım seni demek Allah katında bosanmış olur mu?

ifrit neden musallat olur, ifrit insana neler yapar, ifrit kimlere musallat olur

Bu kategoride yer alan Bir İnsana "Kurtar Beni " Demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İfrit Nedir? İnsana Musallat Olur mu? Ve Olursa Neden Musallat Olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.