Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:28
missa2
Abone

Kapandım annem benimle konuşmuyor.

Kapandım annem benimle konuşmuyor.

gmz15
Selamün Aleyküm dostlar,
Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum. 23 yaşındayım kapanma isteğim 2 sene öncesine kadar dayanır. açıktım aşırı değil ama açıktım işte. neyin ne olduğunu bilmeden giyiniyordum. sorgulamıyordum günah mı sevap mı diye ! konusu olursa da geçiyordum . Rabbim afeder inş. konuya geliyim. çok istiyordum kapanmayı ama nefsime yenik düştüğüm için cesaret edemiyordum aileme danıştım babam hoş karşıladı . yalnız annem istemedi evlendikten sonra kapanmamı söyledi. yinede onların rızalarını alarak kapanmak istedim mutlu olsunlar diye ama annem diretti . Rabbimin rızası benim için daha önemli diyerek huzurla kapandım . annem hakkını helal etmeyeceğini, sözünü çiğnediğimi, nikahıma, çocuğumun doğumuna vs. gelmeyeceğini söyledi. Allah izin verirse hayırlısıysa inş mayısta nikahım var ama annemin hali benim moralimi bozuyor. Bir kızın mutlu gününde ailesi, hele hele annesinin olmaması , yetim gibi hissetiriyor sanki. şart koştu gelinliğin açık olursa gelirim diye . Tabiki annem mi RABBİM Mİ diye karşılaştırma yapamam haşa. Estağfurullah. sen bilirsin dedim anne ama. tatlı dille de olsa yumuşatamıyorm onu bıraktım kendi haline. üzülüyorm sadce ..

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla Kedinin ölümüne sebep olmak

uzun oldu biraz ama Hakkınızı helal edin kardeşlerim.


Cevap: Kapandım annem benimle konuşmuyor.

Şema
Allahın rızasını gözet kapalı gelinlik giy
Anneni razı edersin mutlaka zayıf noktası vardır
Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı olsun


Cevap: Kapandım annem benimle konuşmuyor.

burcealtug
Cok güzel masAllah.Benimde annem ve ailem kapanmama siddetle karsi cikmislardi.Ama kuranda anne babanizi bana ortak kosma konusunda sakin dinlemeyin hepinizin donusu banadir diyen ayet benim yardımcım oldu.Sen ne güzel gencliginin baharinda buna karar vermis uygulamissin masAllah.Ben 35 sonra yaptim eşim destekledi annem karsi cikti.Olsun simdi alisti.Ona ahzap suresi 36. ayeti oku!
Benim kapanmama neden olan ayet bu.Allah ve resulu bir is hakkinda hukum verdikten sonra inanan mumin kadin ve erkege o is hakkinda secme hakki yoktur.
Ne kAdar acik ve net bir ayet değil mi?
secme hakkin yokkkk.Annelerimiz seytanin agzindan konustular.Cahilce konustuklari için Allah affetsin.Onlarin bu durumunun sebebi ilim tahsil etmeyip taklitci musluman olmalaridir.Oysa kurani tevsirli okusalar o ayetlerde ki sırlari ogrenecekler.Sakin vazgeceyim deme imtihandasin.
Mahserde Allah sana neden benim ayetimi es gectin annenden benden daha fazlami korktun b sirke girdin derse ne diyeceksin?
Yaradana sigin o senin dosttun ve o sana bir cikis kapisi gosterecek.
Hic bilmedigin bir yerden riziklandiracak.Cunku ayette diyor ki.
Kim Allahtan korkup bir harami terk ederse Allah ona hiç beklemedigi yerden bir kapi aralar.Opuyorum kizim seni.

Okudunuz mu?  Dinimizde ümitsizlik yoktur

kapandım ama yapamıyorum, kizin annesi benimle konusmuyor

Bu kategoride yer alan Abdestte saçı mesh etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kapandım annem benimle konuşmuyor. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.