Anasayfa
6 Eylül 2022, 7:00
missa2
Abone

Ygs ve Lys de kopya çekmek günah mı

Ygs ve Lys de kopya çekmek günah mı

Kayıtsız Üye
Üniversiteye giriş sınavında benim erken başlamam veya yasadışı bir taktik ile sınavdan istedigim derse istediğim kadar süre ayirabilmem veya kopya çekmem başkalarına çok ufak etkiliyor 0.00000001 gibi buda onların HAKKINA girmeme sebep mi ? Ama şunu unutmayın o etki onların istediği bölümden alı koymaz. Fakat şu var ben mesela ilk 1000 de olacakken 900 de olmam 100 kişinin önüne geçmiş oluyorum beni düşündüren bu?

Okudunuz mu?  Hz Muhammedin Gençliği Kısaca

Cevap: Ygs ve Lys de kopya çekmek günah mı

Şema
Kopya çekmek bir hiledir ve haramdır günahtır hiç kimse etkilenmese bile durum aynıdır


Cevap: Ygs ve Lys de kopya çekmek günah mı

Kayıtsız Üye
Hertürlü kulhakkına girdiğinden günahtır bu da bir hırsızlıktır bir hiledir.

Bu kategoride yer alan Şafii bir kimse hanefi bir imamın arkasında hanefiler gibi vitir ve teravih kılabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ygs ve Lys de kopya çekmek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.