Anasayfa
20 Şubat 2022, 23:35
missa01
Abone

Her gün kilodumda ıslaklık oluyor

Her gün kilodumda ıslaklık oluyor

Kayıtsız Üye
Rüya gördüğümü hiç hatırlamama rağmen neredeyse hergün külodumda ıslaklık oluyor bu ne yav bir de kuru oluyo her gün gusül ala ala hasta oldum
Lütfen bir yardım edin Allah rızası için ter mi bu acaba ya

Okudunuz mu?  Cünüp gezmenin zararı nedir?

Hiç rüya gördüğümü hatırlamama rağmen hergün evet hergün külodumda ıslaklık oluyor bu ne yav ben anlayamıyom gece bir sürü dua okuyorum sağa dönüyorum abdestli yatıyorum gine nafile vesveseden gusül ala ala hasta oldum ne olur yardım edin ter mi yoksa ya vesveseye kapılıyorum bundan nasıl kurtulcam

Okudunuz mu?  Kuran öğretmenin fazileti ile ilgili ayet ve hadisler

Cevap: Her gün kilodumda ıslaklık oluyor

Şema
Rüya görme şart değil, iç çamaşırında avuç içi kadar meni lekesi varsa yıkanılır ama noktalar şeklinde ve az ise bu meni değildir yıkanmak gerekmez.


Cevap: Her gün kilodumda ıslaklık oluyor

Kayıtsız Üye
Allah razı olsun meziymiş ya nokta nokta

Okudunuz mu?  Allahümmeğfirlî verhamnî ve elhıknî bi'r-refîki'l a'lâ duasının arapçası

Yorum: Her gün kilodumda ıslaklık oluyor

Kayıtsız Üye
Benim anlamadığım şu benimde her gün altımda ıslaklık gibi bir şey oluyor bir şey kafama takıldı. Birgün sav. e sormuşlar "birisi rüyasında cinsel ilişkiye girmediği halde altında bir ıslaklık varsa güsul gerekir mi?" peygamber efndimizde "evet" diye cevap vermiş. Bende her gün gusül alıyorum ter mi yoksa ıslaklık mı olduğunu anlayamıyorum.

Okudunuz mu?  Sürekli tabak kırılması ne anlama geliyor?

arifselim
Rüyasında hiç bir görmese bile uyandığında ‘meni’ gören kişi gusül almalıdır. Buradaki açıklanmak istenen şey budur. Yoksa her ıslaklık meni değildir. Uyandığında sadece meni gören kişi cünüp olur ve yıkanması gerekir.

Bu kategoride yer alan Boşanma davası için dilekçe verdik boşanmadan vazgeçtik talak gitmiş olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her gün kilodumda ıslaklık oluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.