Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Adet sonrası ilişkide kan gelmesi

Adet sonrası ilişkide kan gelmesi

Kayıtsız Üye
Adetim 6 gün sürüyor. Adetim bittikten 2 gün sonra eşimle ilişkiye girdim. 2 gün boyunca temizdim lekelenme vs. yoktu. İlişkiden sonra akıntı halinde pembemsi kan geldi. Ertesi gün de hafif lekelenmeler oldu. Bu adet kanı mı? Eşime ve bana günahı var mı? Var ise bir kefareti var mı?

Okudunuz mu?  Veled-i Zina sonucu hamile kalmış kadını kürtaj etmek caiz midir ?

Cevap: Adet sonrası ilişkide kan gelmesi

arifselim
Selamun aleykum. Adet süresinin en fazlası 10 gündür. Siz adetinizin bittiğini zannettiğiniz için size bir günah yoktur ve herhangi bir kefaret de düşmez. Adet döneminde akıntının sürekli gelmesi şartı yoktur. Bazen iki gün üç gün aradan sonra tekrar gelebilir. Böyle bir durumda adetinizin günü uzamış olur. Akıntı kesildikten sonra veya 10 gün dolduktan sonra tekrar gusletmelisiniz.

Okudunuz mu?  Hayızın süresi ne kadardır? Adet günlerinde değişiklik olabilir mi?

adet sonrası ilişkide kan gelmesi, adetim bittikten sonra ilişkiye girdim kan geldi, adet bittikten sonra ilişkiden sonra kan gelmesi

Bu kategoride yer alan Yetişkin bir insan başında ortalama kaç adet saç teli vardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet sonrası ilişkide kan gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.