Anasayfa
19 Temmuz 2022, 20:05

Cips yemek caiz mi

Cips yemek caiz mi

mum
Cips içeriğinde haram bir madde olmadıktan sonra yemekte dini bir sakınca yoktur.
Bu sadece "cips" için geçerli değildir, tüm içecek ve yiyecek maddelerde İslam dininin yasakladığı/haram kıldığı bir madde yoksa helaldir yenebilir içilebilir.


Cevap: Cips yemek caiz mi

ASUDE
cips yemek günah değildir fakat içinde haram bulunduran şeyleri yemek içmek günahtır bu yüzden helal markaları tercih etmek gerekir

Okudunuz mu?  Cuma üç kere üst üste cuma namazına gitmeyenin nikahı düşer mi?

Yorum: Cips yemek caiz mi

Kayıtsız Üye
neyin içinde ne olduğu açıkça belirtilmiyor ki. Kimisi palm yağı varsa haramdır diyor. Kimisi sağlığa zararlı ama helal diyor. Az önce cips yedim ama içeriğini bilmiyorum. Hiç bir firma hayvandan yapılıyorsa yazmıyor maalesef.

Okudunuz mu?  Kız çocuklarına Alya ismi konulur mu? Manası nedir?

çips yemek helal mi, cips yemek caiz mi sorularla islamiyet, sorularla islamiyet

Bu kategoride yer alan Sincap eti yemek haram mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cips yemek caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.