Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:29
missa2
Abone

Kendimi islamiyete adamak istiyorum

Kendimi islamiyete adamak istiyorum

Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm,ben 26 yaşında bir adamım benim sıkıntım bu zamana kadar hep kötü bir biçimde yaşadım kız arkadaşlarım falan çok oldu Allah(CC) a şükür ki son bir senedir namazlarımı düzenli kılıyorum ilk başlarda çok zorlandım ama şuan şeytanı paspas ediyorum ve 25 yaşına kadar tek bir sure bile bilmiyordum şuan bayağı bir sure biliyorum Allah’ın izniyle benim derdim 25 yaşına kadar saçma olan yaşantıma aşırı üzülüyorum ve zorluklarını çok düşünmeme rağmen bir karar verdim kendimi İslam’a adamak istiyorum bu geçici heves yada bir gaz değil bende aylardır düşünüyorum haftanın 2 günü sohbetlere katılıyorum ama yetmiyor Allah(CC) a şükür ki az bir ilim sahibiyim ama yetmiyor ben nasıl bir yol izlemeliyim Allah(CC)a daha yararlı bir kul olmak için kendimi adamak için ben 14 sene yaptığım mesleği bıraktım haram olduğu için bayan kuaförüydüm çok tepki aldım bıraktım die herkesten ailemden çok para kazanıyordum ev aldım ama haram o ev gibi geliyor bana şuan karın tokluğuna vasıfsız olarak çalışıyorum borçlarımı ödeyemiyorum ama mutluyum ben neler yapıyım Allah’ın rızasını almak için İslam’a kendimi adamakla nasıl bir yol izlemeliyim? Başınızı ağrıttığım için özür dilerim Allah(CC) razı olsun!

Okudunuz mu?  Çocuğa Şiddet Günahmı ??

Cevap: Kendimi islamiyete adamak istiyorum

Şema
İlk yapman gereken itikat ve ilmihal bilgilerini öğrenmektir. haftada iki en fazla 3 gün, iş vakitleri dışında bir hocadan ders al ve öğrendiklerini mutlaka yaşa. Ezberlemen gereken süre ve duaları disiplinli bir şekilde düzenli olarak program halinde ezberle.
sonra Allah sana hayırlı güzel kapılar açar yeterki samimiyet olsun.

Bu kategoride yer alan Kulum bana gelmekte acele etti bende ona cenneti haram ettim Hadisi Kutsi doğru mudur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendimi islamiyete adamak istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.