Anasayfa
12 Nisan 2023, 13:19
missa2
Abone

Namaza başlarken euzu besmele çekilir mi

Namaza başlarken euzu besmele çekilir mi

Kayıtsız Üye
Namaza başlarken euzu besmele cekmiyorum sadece BISMİLLAHIRRAHMANIRAHIM diyorum olurmu.


Cevap: Namaza başlarken euzu besmele çekilir mi

Fetva Meclisi
Euzu kelimesi şeytanın şerrinden Allah’a sığınmadır. Namazda Euzu çekmemek namazın sıhhatine engel değildir. Sadece besmele çekmenizde de bir sakınca yoktur. Netice itibarı ile Namazının sıhhatine engel değildir.


namaza besmele ile başlamak, namaza başlarken euzü besmele mı cekilir, namaza başlarken euzu Besmele çekilir mi

Bu kategoride yer alan Bir hatim birden fazla kişi tarafından okunmuşsa nasıl teslim edilir ve hatim duası nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaza başlarken euzu besmele çekilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.