Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:40
hac
Yönetici

Udhiyye Kurbanı Nedir? Kısaca

Udhiyye Kurbanı Nedir? Kısaca

Fetva Meclisi
Udhiyye Kurbanı Ne Demek

Udhiyye Kurbanı Kısaca Ne Demektir? Vacip Udhiyye: Kurban bayramının ilk üç gününde hacda olmayanlardan maddi imkanı yerinde olan ve gerekli şartları taşıyan mü’minlerin kestiktikleri kurbandır ki, vâciptir. b.Nafile Udhiyye: Kurban bayramı günlerinde vacip olandan artık olarak değişik niyetlerle kesilen kurbanlardır ki nafiledir.

Okudunuz mu?  Adetli, lohusa kadın, abdestsiz veya cünüp erkek kurban kesebilir mi?

udhiyye kurbanı nedir, udhiyye kurbanı

Bu kategoride yer alan Hac ibadetinin müslümanlara kazandırdıkları nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Udhiyye Kurbanı Nedir? Kısaca Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.