Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başka bir şehirde olduğunu görmek

Rüyada başka bir şehirde olduğunu görmek

nevfell
Selamün Aleyküm…

Rüyamı anlatıyorum sabah namazını kılıp yattıktan sonra gördüm..

RÜyam..

Rüyamda başka şehire gidiyorum neden gittiğimi bilmiyorum ama orda bizim iş yerine bağlı başka iş yerini arıyorum.Dışarı çıkmadan otelmi artık biyerdeyim telefona gerek yok diyip telefonsuz çıkıyom dışarı.Daha sonra iş yerini buluyom sonra bir akrabamı görüyom onla beraber sahile gidiyoz bizim akrabanın yanında bir kız var yeni tanışmışlar kız burda ünw okuyomuş ünw hakkında konuştukları aklımda kalıyor onlar konuşurken öyle ben o ara kayboluyorum tekrar aynı iş yerine gidiyorum ve o ünw adresini soruyom onları bulmak için sonra kapıdan geçen kızları görüyorum onlara soruyorum onlarda diyolar tmm gel gidelim.Diyolaki biliyomusun oraya gelen ilk erkeklerden olcaksın neyse giderken bana içlerinden biri yakınlaşıp koluma giriyor sonra içerde elimi tutarak geziyor benle biyerde otururken ansızın kaybettiğim akrabam ve o sevgilisi olan kızı görüyom o kız gelip benim yanağımı öperek süpsiz diyor , sonra beni bu okula getiren yakınlaşan kız türkiyede okuyor ama adı yabancı sarkolatanya’dı adı bide yabancı uyruklu sonra benim dövüş sanatlarıyla uğraştığımı biliyor ünw spor salonuna götürüyor orda izliyorum hatta bir an orda öğrenmemem için yaralananları filan gösteriyor sonra orda akrabamda yanımızda sevgilisine diyom ben o kızla yakınlaştım ama adını onun hala ezberleyemedim derken bu akrabamın sevilisi yüksek sesle konuşurken benimki duyuyor dediğimi duyuyor bana erhan halamı adımı ezberlemedin diyip gülerek bozuluyor giderken peşinden koşuyom sarı bir hırkası var bende civcivim diye hitap ediyom gönlünü almaya çalışıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek

Allah rızası için biri rüyamı yorumlasın yıllardır ilk defa rüya gördüm

Tercüme etcek yokmu Allah rızası için 5 gün oldu yorumlucak birini bekliyom 🙁


Cevap: Başka Şehirde Geçen Rüyam

arifselim
Aleykumselam kardeşim. Bu rüya sizin duygusal yönden bazı şeylerden etkilendiğinize yorumlanır. Bur rüya kesik kesik görülmüş olduğundan bizde bu şekilde yorumlamaya çalışalım.

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

– Başka şehire gitmek, otele yerleşmek ve dışarı çıkmanın yorumu kısaca şöyledir: olumsuz olaylar yaşanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder şeklinde yorumlamışlardır.

– Rüyada kaybolduğunu gören kişi ise çoğunlukla büyük bir duygusal çöküntü yaşıyor demektir.

– Diğer bölümleri ise, rüya sahibinin sonunda hayatını sıkan sorunların sonuna geldiğini ve artık daha eğlenceli bir hayata sahip olmak için yeni kararlar alacağını, özel hayatında da, iş hayatında da bir takım değişiklikler yapacağına işaret edeceğine yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada çilek ağacı Görmek (imam nablusi)

Cevap: Başka Şehirde Geçen Rüyam

nevfell
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.


Rüyada başka bir şehirde olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
ben rüyamda başka bir şehirde olduğumu gördüm bir arkadaşımla orada yemek yiyoruz geziyoruz.ne anlama geldiğini öğrenebilirmiym

Okudunuz mu?  Rüyada başka bir boyuta geçmek

arifselim
Bu çok kısa bir açıklamadır ve bizde ancak genel bir yorum yapabiliriz. Bu rüya kişinin ihtiyaç duyduğu bir yardıma erişeceğini, özellikle maddi anlamda elini rahatlatan yardımların geleceğini bildirir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada başka bir şehirde olduğunu görmek, rüyada baska bir sehirde oldugunu gormek, rüyada başka şehirde olmak

Bu kategoride yer alan Rüyada beyaz kurdele ile saç toplamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başka bir şehirde olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.