Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:31
missa2
Abone

Evlenmeden önce karım beni aldatmış

Evlenmeden önce karım beni aldatmış

Kayıtsız Üye
Salam aleykum ..sorum boyledir .karimin mene evliklikden önce ihanet etdiyini oyrendim ..bunun dinen hokmu nedir cezasi nedir dine uygun olarak ne yapmalıyım ..bir cocumuz da var


Cevap: Evlenmeden önce karım beni aldatmış

Fetva Meclisi
Değerli kardeşimiz. Eşinizin evlenmeden önce zina yapması büyük günahlardandır. Netice itibarı Eşiniz Tövbe ederek Allah’tan af ve mağfirette bulunmalıdır. İslam şeriatına göre cezası Bekar olan kadın veya erkeğe 100 değnek sopa vurulur. Evli olan kadın veya erkek ise şeran recm edilir. İslamdaki kural budur. Sizlere gelince burum eğer içinize siniyor ve af ediyor iseniz evliliğinize devam ediniz.


aldatti, Karım zina, karım beni aldatıyor

Bu kategoride yer alan Ettiğim yemini nasıl bozarım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmeden önce karım beni aldatmış Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.